30 Aralık 2019 12:25

Başsavcı: Bülent Arınç'ın damadının dosyası dolu bir dosyaydı, itiraz ettik

Başsavcı Kocaman Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'in 'FETÖ'den beraat alması kararına itiraz ettiklerini açıkladı: O dosya dolu bir dosyaydı, bozulacağını düşünüyorum.

Fotoğraf Ekrem Yeter'in sosyal medya hesabından alınmıştır.

Paylaş

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'in "FETÖ’den yargılandığı davada beraat almasıyla ilgili olarak şöyle dedi: “Ekrem Yeter ile ilgili bizim açımızdan o dosya dolu bir dosyaydı. Karara itiraz ettik, bozulacağını düşünüyorum. ‘FETÖ’ ile mücadele hayati bir mücadeledir. Hem devletimiz hem milletimiz için. Bu terör örgütü ortadan kaldırılmadığı sürece tehdit devam eder.”

Kocaman, “Kontrolünün de dışarıda olduğunu biliyorsunuz. Bu terör örgütünün ülkeye veremeyeceği zarar yok. Bunlar bukalemun gibi. Her kılığa giriyorlar ve ülkeye her türlü kötülüğü yapacak durumdalar. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olarak bu terör örgütüne yönelik kararlı bir şekilde mücadelemize devam ediyoruz” dedi.

Kocaman, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in ‘FETÖ’den yargılandığı davada beraat almasına ilişkin, “Ekrem Yeter ile ilgili bizim açımızdan o dosya dolu bir dosyaydı. Mahkeme beraat kararı verdi. Karara itiraz ettik ve bozulacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Kocaman, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile eski CHP’li Sinan Aygün arasındaki “rüşvet” tartışmasına ilişkin, “Karşılıklı suç duyuruları var ve hepsiyle ilgili soruşturma açıldı. İlgili savcılar çalışmalarını yapıyor” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ümraniye'de cam fabrikasında kazan patladı: 1 ölü 3 yaralı

SONRAKİ HABER

Libya tezkeresi TBMM'ye sunuldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa