23 Aralık 2019 12:48
Son Güncellenme Tarihi: 24 Aralık 2019 09:20

Liseli dansçı genci bıçaklayan ve serbest bırakılan zanlı yeniden adliyede

Profesyonel dansçı olan Lise Öğrencisi Berhan Tamalan başka bir lisenin öğrencisi tarafından uğradığı bıçaklı saldırıda ağır yaralandı.

Berhan Tamalan

Paylaş

Bakırköy’de aynı zamanda profesyonel dansçı olan Lise Öğrencisi Berhan Tamalan başka bir lisenin öğrencisi tarafından uğradığı bıçaklı saldırıda ağır yaralandı. Tamalan’ı bıçakla yaralayan B.Ç. adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı. İtiraz üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılan şüpheli yeniden gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından B.Ç. yeniden adliyeye sevk edildi.

Bakırköy Yahya Kemal Bayatlı Anadolu Lisesi Öğrencisi Berhan Tamalan, geçtiğimiz cuma günü okul çıkışı arkadaşlarıyla birlikte yürürken, 25-30 kişilik bir grup tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda bıçakla yaralanan Berhan Tamalan’ın hayati tehlikesi devam ediyor.

Tamalan’ı bıçakla yaralayan Lise Öğrencisi B.Ç ise çıkarıldığı mahkemece yurt dışı çıkış yasağı ve ev hapsi cezası verilerek adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı.

YENİDEN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Yaralanan B.T'nin hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine zanlı hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Karar üzerine polisler tarafından yeniden gözaltına alınan B.Ç. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

AİLE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Saldırganın serbest bırakılmasına tepki gösteren dayı Zafer Aldoğan, “Üç arkadaş okuldan çıkıyorlar. Okulun biraz ilerisinde 20-25 kişilik bir grup çeviriyor. Bunları dövüyorlar. Yetmezmiş gibi içlerinden bir tanesi bizim yeğeni bıçaklıyor. Biz burada canımızın derdindeyken duyduk ki zanlı serbest bırakılmış. Böyle bir durumun olması bizi çok üzdü. Bir insanın canına kastetmek bu kadar kolay olmamalı” demişti. 

Aldoğan, yeğeninin birçok ödülü olduğunu ve grubuyla dans yarışmalarında Türkiye’yi temsil ettiğini belirterek, “Bizim çocuğumuz bunları tanıyan ilgisi, alakası olan bir çocuk değildi” diye konuşmuştu. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Denizli haberleri - Denizli'nin yerel gündemi ve emek haberleri

SONRAKİ HABER

Doğu Akdeniz boru hattı anlaşması: Yunanistan, Kıbrıs ve İsrail 2 Ocak’ta imzalayacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...