17 Aralık 2019 07:25

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının 50 kişilik programına 1 milyon 163 bin TL!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın düzenlediği ve Emine Erdoğan ile kızları Esra Albayrak ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın da katıldığı programa 1 milyon 163 bin TL harcandı.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü, 50 kişinin katıldığı programa toplam 1 milyon 163 bin TL harcadı.

BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre; Genç Müslüman Kadınlar için Liderlik Programı “ALLY for Future 2019” etkinliği için 25 Kasım tarihinde ihale yapıldı. Organizasyon ihalesi Global Turizm Şirketi’ne verildi.

13 Aralık tarihinde başlayan ve 20 Aralık’ta sona erecek olan programa 37 ülkeden 50 Müslüman kadının katıldığı belirtiliyor.

Vahdettin Köşkü’nde düzenlenen programın açılışına AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile kızları da katıldı. Programda, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Kadın Danışma Konseyi’nin Kurucu Başkanı ünvanıyla Esra Albayrak ile KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar da hazır bulundu.

2017’DE İKİ BUÇUK MİLYON TL

Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü 2017 yılında da ALLY for Future/Genç Kadınlar Liderlik ve Girişimcilik Programı organizasyon işini de toplam 2 milyon 494 bin TL bedelle özel sektöre yaptırdı. İhale yine pazarlık usulü ile Atak Seyahat Acentası’na verildi. Acenta ihaleye tek istekli olarak katıldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref idama mahkum edildi

SONRAKİ HABER

Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü: 2019'da 49 gazeteci öldürüldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...