14 Aralık 2019 10:17

İstanbul'da metro hatlarında arıza: Seferler durdu, duraklarda yoğunluk oluştu

İstanbul Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve Yenikapı-Kirazlı metro hattında yaşanan teknik arıza nedeniyle metro seferleri durdu. Duraklarda yoğunluk yaşandı. Seferler 5 saat sonra yeniden başladı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İstanbul Aksaray'da metronun raydan çıkması sonrası Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında seferler durdu. Duraklarda yoğunluk yaşandı. Uzun süren çalışmanın ardından seferler normale döndü.

İstanbul’da Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve Yenikapı-Kirazlı metro hattında öğle saatlerinde yoğunluk yaşandı. Seferlerin durmasına Aksaray'da metronun raydan çıkmasının neden olduğu öğrenildi. Bu nedenle Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında seferler durdu. Bazı duraklarda yoğunluk oluşurken, Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında  İETT otobüsleri ile ring seferi yapıldı.

Metronun arızalı olması nedeniyle Aksaray ile Yenikapı arasına konulan otobüs seferlerinde de yoğunluk yaşandı.

METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada ise, “M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında teknik bir arıza nedeniyle Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında sefer yapılamamaktadır. Sefer yapılamayan Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında  İETT otobüsleri ile ring seferi yapılmaktadır” denildi.

SEFERLER 5 SAAT SONRA YENİDEN BAŞLADI

İlerleyen saatlerde Duran seferlerle ilgili Metro İstanbul'dan yeni açıklama daha yapıldı. Açıklamada, “Bölgede çalışmalarımız tamamlanmış olup, son kontroller yapılmaktadır. Kısa süre içerisinde Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında işletmemiz başlayacaktır” denildi. 5 saat aksayan seferler 18.10 itibarıyla başladı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Asgari ücret yalnız bir ücret pazarlığı değil işçiyi tanımlama pazarlığıdır

SONRAKİ HABER

Ankara Büyükşehir Belediyesinde bir "bankamatik memuru" daha tespit edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...