12 Nisan 2011 09:41

İfade özgürlüğü için adalete dokunacaklar

Ahmet Şık ve Ertuğrul Mavioğlu’nun birlikte yazdığı “Kırk Katır Kırk Satır – Ergenekon’u Anlama Kılavuzu” adlı kitabın Nisan 2010’da yayınlanmasından sonra, dava dosyasına getirilen bir gizlilik kararı nedeniyle açılan dava, Kasım 2010’dan beri devam ediyor. “Soruşturmanın gizliliğini ihlal ettiği” gerekç

İfade özgürlüğü için adalete dokunacaklar
Paylaş

Ahmet Şık ve Ertuğrul Mavioğlu’na destek olmak için bir araya gelecek olan sendikalar ve sivil toplum örgütleri ise ifade özgürlüğü için, toplumun haber alma hakkı için Kadıköy Adliyesinin önünde olacaklar. ‘Yansak da dokunacağız!’ diyen Tutuklu Gazeteciler Ahmet Şık ve Nedim Şener’in meslektaşları, çalışma arkadaşları, avukatları, dostları olan ve cezaevindeki düşünce suçlularının serbest bırakılmasını isteyenler, saat 12.30’da Boğa Heykeli önünde toplanıp, Kadıköy Adliyesine yürüyecekler ve duruşma bitene kadar adliye önünde bekleyecekler.

Yürüyüşe katılanlar, adalet arayışlarının simgesi olarak ellerindeki mumlar, fenerler ve lambalarla gerçeklerin aydınlatılmasını isteyecekler. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Sendika.org 10 yaşında

SONRAKİ HABER

Loznitsa, “Mutluluğum”la saldırganlığı sorguluyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa