06 Aralık 2019 14:16

Balıkesir'de yangınlarla gündeme gelen OSB için uyarı

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, bir araştırma önergesi vererek Balıkesir'deki organize sanayi bölgelerinde yaşanan sorunlara dikkat çekti.

Fotoğraf: CHP

Paylaş

Balıkesir'de bulunan altı organize sanayi bölgesinde yangın, atık bertarafı ve doğal gaz kullanımı başta olmak üzere pek çok sorun yaşanıyor. CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin bu sorunlara dikkat çekti.

Konuya ilişkin araştırma önergesi veren CHP'li Aytekin, “Basınımıza zaman zaman yansıyan haberler OSB’lerimizdeki sorunlara ilişkin alarm veriyor. Son bir yılda çıkan yangınlar, OSB’lerimizin altyapısal sorunlarına dair bize bir işaret veriyor. O yüzden daha büyük facialar oluşmasın diye tedbir almamız ve eksiklerimizi görmemiz gerekiyor” dedi.

Aytekin, bu gerekçeyle TBMM’ye sunduğu önerge ile bütün olarak OSB’lerin sorunlarının tespit edilmesini istedi. Aytekin, “Balıkesir OSB’lerinde yaşanan sorunlar üç aşağı beş yukarı her ilimizdeki OSB’lerimizde yaşanan sorunlar. O yüzden, Balıkesir için bu teklifi vererek her ilimize örnek bir çalışma yapmak istiyoruz” diye konuştu. (Balıkesir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Sivas'ta iskeleden düşen işçi yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Sakarya’daki ırkçı saldırının failine müebbet hapis

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...