02 Aralık 2019 12:23

ODTÜ’de “adrese teslim” kadro ilanı

ODTÜ’de Kurumsal Gelişim ve Planlama Ofisine öğretim görevlisi alımı için açılan kadro için istenen nitelikler “adrese teslim kadro” tartışmalarını gündeme getirdi.

Fotoğraf: ODTÜ logosu

Paylaş

Buse VURDU
Ankara

ODTÜ’de Kurumsal Gelişim ve Planlama Ofisine öğretim görevlisi alımı için açılan kadro ilanında Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünde  yüksek lisans yapmış olmak, İletişim Bilimleri alanında doktora öğrencisi olmak ve ‘Hitabet ve İnsanları Etkileme Sanatı’, ‘Beden Dili ve Etkili İletişim Teknikleri’ sertifikalarına sahip olmak şartları istendi. Ön değerlendirme sonuçlarına göre sınava girmeye yalnızca bir kişi hak kazandı.

ODTÜ’de Kurumsal Gelişim ve Planlama Ofisi Uygulamalı Birim öğretim görevlisi alımı için kadro ilanı açıldı. 5 No'lu ilanda, öğretim görevlisi alımı için “Beden Eğitimi Öğretmenliği Anabilim Dalı tezli yüksek lisans mezunu olmak ve İletişim Bilimleri Anabilim Dalı doktora öğrencisi olmak. Tezli yüksek lisans sonrası Yükseköğretim Kurumları veya Yükseköğretim Üst Kuruluşlarında en az 5 yıl çalışma deneyimine sahip olmak. Kurumsal imaj ve kurumsal iletişim konularında en az 6 ay akademik deneyime sahip olmak. ‘Hitabet ve İnsanları Etkileme Sanatı’, ‘Beden Dili ve Etkili İletişim Teknikleri’ sertifikalarına sahip olmak” şartları istendi.

27 Kasım 2019 tarihli ön değerlendirme sonuçlarına göre yalnızca bir kişi sınava girebilmeye hak kazandı. Kadroya başvuran ancak sınava giremeyen diğer kişi ile sınava girmeye hak kazanan kişinin aynı soyadına sahip olması ise dikkat çekti. Kadro için istenen nitelikler “adrese teslim kadro” tartışmalarını gündeme getirirken 2 Aralık günü gerçekleşecek sınav öncesi kadro ilanını sormak için aradığımız Kurumsal İletişim ve Planlama Ofisi Koordinatörüne ve ofisin bağlı bulunduğu Rektör Danışmanına ise ulaşamadık.

 

ÖNCEKİ HABER

Yazarımız Murat Özveri, Gebzeli işçilerle buluştu

SONRAKİ HABER

Basın kartlarının iptaline tepki: Kapalı kapılar ardında toplanılıp bilgi verilmiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa