28 Kasım 2019 09:52
Son Güncellenme Tarihi: 28 Kasım 2019 12:45

Antep'te bir kadın sokak ortasında şiddete maruz bırakıldı

Antep'te bir kadın, sokak ortasında darbedildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından soruşturma başlatıldı. Saldırganın B.Ç isimli kadının kocası olduğu ve yakalandığı açıklandı.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Antep'te bir kadın sokak ortasında şiddete maruz bırakıldı. Cep telefonu kamerası ile kaydedlip sosyal medyada paylaşılan görüntüde, olayı görenlerin müdahale etmemesi dikkat çekti.

DHA'nın haberine göre, 8 Şubat Mahallesi'nde çekilen ancak zamanı bilinmeyen olayda, genç bir kadın kaldırımda otururken bir erkeğin saldırısına maruz kaldı. Yoldan geçenlerin tepkisiz kaldığı, bir vatandaşın ise cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntülerde erkek, çocuğun yanında kadını darbedip "Gaziantep'ten bakalım nasıl çıkacaksın?" diye bağırıyor. Saldırgan erkek daha sonra çocuğu götürmek istiyor. Ancak çocuk, kadının peşinden koşuyor ve Kadınla birlikte yürüyerek uzaklaşıyorlar.

SALDIRGAN KOCA YAKALANDI

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü saldırganın eşi E.Ç. (32) olduğunun belirlendiğini, saldırgan kocanın yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, tepkiye yol açan şiddet görüntüleri üzerine araştırma başlatıldığı, olayın 15 Kasım günü meydana geldiğinin belirlendiği, şiddet gösteren erkeğin kadının kocası E.Ç.olduğunun tespit edildiği, şiddet mağduru B.Ç.'nin İstanbul'a gittiği kaydedildi.

KADIN, İSTANBUL'DA ŞİKAYETÇİ OLDU

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada da şiddet mağduru kadının, İstanbul'da müracaatının alındığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Olayın 15.11.2019 tarihinde Şehitkamil ilçesi 8 Şubat Mahallesi 8 Şubat Anadolu Lisesi önündeki sokakta meydana geldiği, şiddet mağduru B.Ç.’nin (Gaziantep 1995 doğumlu), eşi E.Ç. (Gaziantep 1987 doğumlu) tarafından şiddete maruz kaldığı, mağdur, B.Ç.'nin olay akabinde İstanbul ilinde bulunan ailesinin yanına gittiği ve herhangi bir şekilde kolluk ya da adli mercilere müracaatta bulunmadığı anlaşılmıştır. Şiddet mağduru B.Ç. ile irtibata geçilmiş, İstanbul ilinde polis merkezinde, müracaatı alınmıştır. Şüpheli, E.Ç. yakalanmış olup, meydana gelen olay ile ilgili olarak adli tahkikat başlatılmıştır.”

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

3 barodan Tahir Elçi açıklaması: Hükümet isteseydi failler ortaya çıkarılmıştı

SONRAKİ HABER

Ulaştırma Bakanına mektup: İhmallerden dolayı daha kaç Oğuz Arda ölecek?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...