27 Kasım 2019 18:35

Muharrem İnce: Rahmi Turan aradı, özür diledi

‘Saray'a giden CHP’li’ tartışmasında ismi geçen Muharrem İnce, "Biraz önce Rahmi Turan aradı. 'Aklandınız artık, buna sevindim, sizden tekrar özür diliyorum' dedi" açıklamasında bulundu.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın köşesinde yazdığı ancak sonrasında özür dilediği ‘Saray'a giden CHP’li’ tartışmasında ismi geçen Muharrem İnce, Twitter hesabından yeni bir açıklamada bulundu.

İnce paylaşımında ,"Biraz önce Rahmi Turan aradı. 'Sağlık sorunları olduğunu, bu sorunları yaşarken Talat Atilla’nın bu haber yüzde yüz doğru diyerek kendisini oyuna getirdiğini' söyledi. 'Aklandınız artık, buna sevindim, sizden tekrar özür diliyorum' dedi" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Sözcü yazarı Rahmin Turan, 20 Kasım tarihli köşe yazısında 9 Kasım’da bir CHP’linin Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü yazmıştı. Turan'ın iddiasına göre görüşmede Erdoğan, CHP'li isme, "Türkiye'nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir" dedi. İddiaya göre "Engellerim var" diyen CHP'li isim, Erdoğan'dan "Düşün, karar ver. Memleketin iyiliği için bu gerekli. Ben de yardımcı olurum" yanıtını aldı.

İddianın gündeme oturmasıyla birlikte Rahmi Turan, “söz konusu CHP’linin Muharrem İnce olduğunu” öne sürmüştü.

Tartışmalar üzerine Turan, “Saray’daki CHP’li” yazısındaki bilgiyi kendisine Talat Atilla’nın verdiğini açıklamıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Çorum'da kadına yönelik şiddet tartışıldı: Temelinde toplumsal eşitsizlik yatıyor

SONRAKİ HABER

Ekrem İmamoğlu: Bu kente ihanet ettirmeyeceğiz, bunu taahhüt ediyorum

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...