26 Kasım 2019 20:46

Emekli-Sen Urla Temsilcisi Harun Bayrak, zeytin toplarken foseptiğe düşmüş

İzmir'de hakkında kayıp ihbarı yapılan ve dün foseptik çukurunda cansız bedeni bulunan Emekli-Sen temsilcisi Harun Bayrak'ın zeytin toplarken ağaçtan çukura düştüğü belirtildi.

Harun Bayrak | Fotoğraf: AA

Paylaş

İzmir'in Urla ilçesinde, 4 gündür haber alınamayan ve dün akşam foseptikte cansız bedeni bulunan, DİSK'e bağlı Urla Emekli-Sen Temsilcisi Harun Bayrak'ın zeytin toplarken, ağaçtan düştüğü öğrenildi. 

Alınan bilgiye göre, Sıra Mahallesi Küme Evleri mevkisindeki arazide zeytin toplayan vatandaşlar, foseptik kuyusunda bir cansız beden olduğunu görünce durumu yetkililere bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler tarafından kuyudan çıkarılan bedenin, Mithat Paşa Caddesi'ndeki evinden 22 Kasım'da çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan DİSK’e bağlı Emekli-Sen'in Urla Temsilcisi Harun Bayrak olduğu yakınları tarafından tespit edildi.

Bayrak'ın cansız bedeni incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Ekiplerin söz konusu bölgede Bayrak'ın ceketi, cüzdanı ve cep telefonunu bulduğu belirtildi. 

Urla Belediyesinde işçi olarak çalıştığı sırada DİSK'e bağlı 4 nolu Genel-İş Şube Başkanlığına seçilen Bayrak'ın, emekli olduktan sonra da Urla Emekli-Sen temsilcisi olarak görev yaptığı öğrenildi.

Sendikacının arkadaşları, Harun Bayrak'ın Almanya'da yaşayan arkadaşının bahçesiyle ilgilendiğini ve zeytinlikte ürün toplarken dengesini kaybedip, ağaçtan foseptiğe düştüğünü söyledi. Foseptiğin üzerinin çalılarla kaplı olduğu öne sürülürken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (İzmir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Club Brugge ile karşılaşan Galatasaray, 90+2'de gelen golle yıkıldı

SONRAKİ HABER

Şili'de ölü bulunan Daniela Carrasco'nun avukatları Evrensel'e konuştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...