25 Kasım 2019 18:09

AKP Sözcüsü Ömer Çelik: Külliye'yi gösteren kim varsa komplonun içindedir

"Saray'a giden CHP'li" iddiasına dair konuşan Çelik, "Halen özür dilemek yerine ısrar ediyorlarsa, halen Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni gösteren kim varsa bilin ki bu komplonun içindedir" dedi.

Fotoğraf: Muhammed Selim Korkutata/AA

Paylaş

"Saray'a giden CHP'li" iddiasına ilişkin açıklama yapan AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür dilemesini istedi ve "Halen özür dilemek yerine ısrar ediyorlarsa, halen Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni gösteren kim varsa bilin ki bu komplonun içindedir" dedi.

CHP’li bir ismin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile gizlice görüştüğü iddiasına dair "Bu iddialarının hiçbir yerinde Cumhurbaşkanımız ve AK Parti yok” diyen Çelik, şöyle devam etti:

“Rakiplerini yok etmek için ürkütücü senaryo üretenlerin Cumhurbaşkanımızı işin içine katmaya çalıştığını gördük. Cumhurbaşkanımız en güçlü ifadeyi ortaya koydu. Kendi partilerini alıp siyasi suikast yapıyorlar. Bu yalan siyasetinin nereye varacağını izliyoruz. CHP kendi kendini imha eden bir parti. Bu yalan haberi üretenler iddiasından vazgeçti. Gelinen noktada CHP’nin bu kampası kendi içinde ortaya çıktı. Halen özür dilemek yerine ısrar ediyorlarsa halen Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni gösteren kim varsa bilin ki bu komplonun içindedir. Sayın Cumhurbaşkanımızdan özür dilemeleri gerekiyor. Bu meselede AK Parti yok, konuşması gereken CHP’dir. CHP içindeki mücadele bizi ilgilendirmiyor. Komplo sarayda yazılmıştır ifadesini kullanan kim varsa bilin ki bu işin içindedir. Kendi iç rekabetlerinde karşı tarafı itibarsızlaştıracak ilişkilere imza atıyorlar. Burada sivil siyasete zarar veriliyor. Burada yapılanlar siyasetin temel kodlarına zarar veriyor. İç işlerinizle hiç ilgilenmiyoruz. Medyanın bu olayı köpürttüğü falan yok. Bu olayı köpürten CHP’nin iç dinamikleridir.”

FAİK ÖZTRAK, "NE DİYE ÖZÜR DİLEYECEK MİŞİZ" DEMİŞTİ

AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in özür talebine CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "CHP olarak sürece baktığımız zaman bunun dört başı mamur tezgahlanmış bir komplo olduğu ortada. Ne diye özür dileyecek mişiz? Bu komployu yapanlar bizden özür dilesin" yanıtını vermişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

DİSK'ten 25 Kasım açıklaması: Kadınlar yaşayacak, kelebekler kazanacak!

SONRAKİ HABER

Birleşik Krallık seçimleri: Sosyal bütçe ve zenginden fazla vergi tartışılıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...