25 Kasım 2019 03:29

Nedim Şener bu kez Ferhat Tunç'u hedef gösterdi

Daha önce Avukat Eren Keskin'i canlı yayında hedef gösteren Gazeteci Nedim Şener, bu kez Sanatçı Ferhat Tunç'u hedef aldı.

Fotoğraf: Ferhat Tunç'un kişisel arşivinden

Paylaş

Nedim Şener bu kez IŞİD'e karşı savaşanlarla çektirdiği fotoğraflar nedeniyle Sanatçı Ferhat Tunç'u hedef aldı. Hedef gösterildiği için Twitter'da trollerin ırkçı saldırısına maruz kaldığını ifade eden Tunç, Şener'e, "İktidar yandaşlığı seni IŞİD'i bile aklamaya sürüklüyor" yanıtını verdi. Şener, daha önce de Avukat Eren Keskin'i hedef göstermişti.

Son zamanlarda hükümete yakınlığı ile bilinen Gazeteci Nedim Şener, bu kez Sanatçı Ferhat Tunç'u hedef gösterdi. Şener, 2013 yılında çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak Tunç’u Twitter hesabından hedef gösterdi. Şener, "Şu çocuk yaşta terörist haline getirilen çocukların bedeni üzerinden geçimini sağlayan birisin sen" dedi.

"BENİM SESİM 40 YILDIR BARIŞ VE HAKİKAT İÇİN ÇIKIYOR"

Nedim Şener'in yaptığı paylaşımlara yanıt veren Ferhat Tunç, "Benim sesim kırk yıldır barış ve hakikat için çıkıyor Nedim. Senin gibilerin ise ölüme, savaşa iştahı kabarıyor. Az söylemişim. Kendi güvencen, 'özgürlüğün' için güce teslim olacak; çoluk çocuğun, gencecik bedenlerin ölümüne alkış çalacak kadar kirlisin" dedi.

"TARİH SENİN GİBİLERİ KİRLİ SAYFASINA BİLE YAZMAYACAK"

Nedim Şener'in "Kürt düşmanı" suçlamasına da yanıt veren Ferhat Tunç, "Senin gibiler her dönemin Kürt düşmanı. Sadece Kürtlere değil, Türkiye toplumunun da zararınasın. Bugün de seçme-seçilme hakkının gasbına,çoluk çocuğu öldüren bombalara alkış tutmakla görevlisin. Mesleğinin de yüz karasısın.Tarih senin gibileri kirli sayfasına bile yazmayacak Nedim" dedi.

"YANDAŞLIK SENİ IŞİD'İ BİLE AKLAMAYA SÜRÜKLÜYOR"

Paylaştığı fotoğraflar için "Onlar, yeryüzünün en kanlı çetesi IŞİD'e karşı hepimizin güvenliğini sağlayan, Rojava'daki gençler. Dünyanın minnet duyduğu gençler" ifadesini kullanan Ferhat Tunç, Nedim Şener'e "İktidar yandaşlığın seni IŞİD'i bile aklamaya sürüklüyor" dedi.

AVUKAT EREN KESKİN'İ DE HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Suriye'ye başlatılan askeri operasyonun değerlendirildiği bir programa katılan Nedim Şener, kendisine sosyal medya hesabından "Nedim Şener sen nasıl bir Kürt düşmanısın" diye seslenen Avukat Eren Keskin’e hakaret etmiş, "HDP ve PKK’ya yakın bir avukat" diyerek hedef göstermişti. Keskin, Şener'in kendisini hakaret ederek hedef göstermesinin ardından tehditler aldığını söylemişti.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İnternetten güvenli alışveriş nasıl yapılır? Dolandırıcılardan korunmanın 13 yolu

SONRAKİ HABER

Ayşe Tuba Arslan'ın cenazesi kadınların omuzlarında taşındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...