22 Kasım 2019 18:29

Süper Lig'de ilk kadın kulüp başkanı Berna Gözbaşı oldu

Kayserispor'da başkan danışmanı ve yönetim kurulu üyesi olan Berna Gözbaşı başkan seçildi. Gözbaşı böylece Süper Lig'de ilk kadın kulüp başkanı olarak tarihe geçti.

Berna Gözbaşı | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Kayserispor'da başkan danışmanı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Berna Gözbaşı, Kayserispor Yönetim Kurulu’nun aldığı karar ile başkan seçildi. Bu kararla Gözbaşı, Süper Lig’in tarihteki ilk kadın kulüp başkanı oldu.

Süper Lig ekibi, Kayserispor'da 30 Kasım Cumartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesinde başkan danışmanı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Berna Gözbaşı, başkanlığa adaylığını açıklamıştı. Gözbaşı, ilk etapta 30 Kasım'da yapılacak olan olağanüstü genel kurula kadar başkan olarak görev alacak, sonrasında ise genel kurul üyelerinin oylarını alması durumunda Kayserispor'un başkanı olarak görevine devam edecek.

Kayserispor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bilindiği üzere yönetim kurulu kararımızla 30.11.2019 tarihinde kulübümüz genel kurulu yapılacaktır. Genel kurul öncesinde mevcut yönetim kurulu üyemiz sayın Berna Gözbaşı, şehrimizin tüm dinamiklerinin ittifakıyla ve desteğiyle başkan adaylığını açıklamıştır. Gelinen noktada halen kulüp başkanlığı görevimizi yöneten sayın Hamdi Elcuman büyük bir jest yaparak yönetim kurulu başkanlığından istifa etmiş, yönetim kurulumuz oy birliğiyle Sayın Berna Gözbaşı’yı yönetim kurulu başkanı olarak seçmiştir. Kendisine yapılacak genel kurulumuzdaki adaylığında başarılar diliyoruz" (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Derik, Mazıdağ ve Savur Belediyesi eş başkanlarının gözaltı süresi yine uzatıldı

SONRAKİ HABER

Erzurum'da kimyasal maddeden zehirlenen 17 kişi hastaneye kaldırıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...