22 Kasım 2019 12:01
Son Güncellenme Tarihi: 22 Kasım 2019 19:35

Erdoğan'ın tanıttığı yeni "yerli ve milli" halının maliyeti belli oldu: 324 bin TL

Erdoğan, Beştepe'deki yeni halıyı basına "Bu halımız Hereke, 108 metrekare, yerli ve milli" diyerek tanıttı. Yeniçağ yazarı Murat Ağırel, halının maliyetinin 324 bin TL olduğunu söyledi.

 

 

Fotoğraf: Murat Kula/AA

Paylaş

Yeniçağ yazarı Murat Ağırel, Erdoğan'ın bugün Beştepe'de basına "Arkadaşlar bu halımız yeni, Hereke. 108 metrekare, yerli ve milli" diyerek tanıttığı yeni halının maliyetinin 324 bin TL olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ekvator Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Fanny De Lourdes Puma Puma'yı kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde Büyükelçi Puma Puma, Erdoğan'a güven mektubu sundu. Kabul öncesinde Erdoğan, basına Hereke Halı Fabrikası çalışanlarının dokuduğu halıyı göstererek, "Arkadaşlar bu halımız yeni, Hereke. 108 metrekare, yerli ve milli" dedi. Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, kişisel Twitter hesabından halının maliyetinin 324 bin TL olduğunu söyledi. Ağırel, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"108 m2 Hereke halısı… Türkiye’de bu halıdan daha küçük yüz binlerce ev var. Üreticilerine sordum. Hereke halısının m2'nin 3 bin TL olduğunun bilgisini aldım. Yani halımızın bedeli 108x3000=324.000 TL. Acaba Cumhurbaşkanı cebinden mi aldı yoksa yine biz mi verdik parasını?"

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan'dan "Saraya giden CHP'li" açıklaması: Bay Kemal ispatlasın

SONRAKİ HABER

10 Ekim Katliamı'ndaki ihbar skandalını yazan gazeteci, WhatsApp grubundan çıkarıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...