20 Kasım 2019 12:07

Meral Akşener'den Erdoğan'a ABD ziyareti tepkisi

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'ın Trump görüşmesini eleştirdi. Rabia Naz'ın şüpheli ölümü ve konu ile ilgili gelişmeler Akşener'in gündemindeydi.

Fotoğraf: Güven Yılmaz/AA

Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'de Donald Trump ile gerçekleştirdiği görüşmeyi eleştirdi.

Meral Akşener partisinin Meclisteki grup toplantısında konuştu, Erdoğan’ın ABD ziyaretine tepki gösterdi. Akşener, Erdoğan'a, "Koskoca millet arkandayız diyerek seni uğurladı, git milletimize hakaret edenlere gereken dersi ver dedi, sense gittin yine boynumuzu büktün. Büyük Türk milletinin tarihine yakışan bu değildi Sayın Erdoğan, yazıklar olsun” dedi.

RABİA NAZ’IN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ: BAŞINIZI EĞİP DÜŞÜNECEKSİNİZ

Rabia Naz’la ilgili de konuşan Akşener şunları söyledi: “Giresun'da Eynesil'de aramızdan koparılan Rabia Naz yavrumuzu biliyorsunuz. Anası, babası adalet arıyor. Ama adalet arayanlar her zaman azar işitiyor. İfade verenler ifade değiştiriyor. Bir baba, bir anne adalet yolunu şaşırdıkça isyan ediyor. Ama duyan yok. Analar, babalar konuşacak, sizde başınızı eğip düşüneceksiniz. 1,5 yılda bir arpa boyu yol alınmadı. Adalet oyuncak değildir. Geciken adalet, adalet değildir.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Uluslararası Af Örgütü: İran’daki ölü sayısı en az 106

SONRAKİ HABER

İzmir Barosu: Barış içinde çocukluklarını yaşayabilecekleri dünya mümkün

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...