18 Kasım 2019 12:44
Son Güncellenme Tarihi: 18 Kasım 2019 14:13

Derik, Mazıdağ, Savur ve Suruç Belediyesi eş başkanlarının gözaltı süresi uzatıldı

Yerine kayyum atanan Derik, Mazıdağ ve Savur Belediye eş başkanlarının gözaltı süresi 4 gün uzatıldı. Suruç Belediye Eş Başkanı Hatice Çevik'in gözaltı süresi de 2 gün daha uzatıldı.

Mazıdağ Belediyesi Eş Başkanı Nalan Özaydın (solda), Derik Belediyesi Eş Başkanı Mülkiye Esmez (ortada) ve Savur Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Öncü (sağda) | Fotoğraf: MA

Paylaş

Görevden alınarak yerine kayyum atanan HDP’li Derik, Mazıdağ ve Savur Belediye eş başkanlarının gözaltı süresi 4 gün uzatıldı. Yerine kayyum atanan Suruç Belediye Eş Başkanı Hatice Çevik'in gözaltı süresi de 2 gün daha uzatıldı.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı bir soruşturma kapsamında 15 Kasım'da gözaltına alınan Halkların Demokratik Partisi (HDP) yönetimindeki Savur Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Öncü, Mazıdağ Belediyesi Eş Başkanı Nalan Özaydın ve Derik Belediyesi Eş Başkanı Mülkiye Esmez'in gözaltı süresi 4 gün uzatıldı.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğünde tutulan eş başkanlar gözaltına alındıktan hemen sonra görevden uzaklaştırılarak yerlerine kayyum atanmıştı.

HATİCE ÇEVİK'İN GÖZALTI SÜRESİ İKİNCİ KEZ UZATILDI

Görevden alınarak yerine kayyum atanan Suruç Belediye Eş Başkanı Hatice Çevik'in gözaltı süresi 2 gün daha uzatıldı.

Urfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan soruşturma kapsamında 15 Kasım’da gözaltına alınarak yerine kayyum atanan Suruç Belediye Eş Başkanı Hatice Çevik'in gözaltı süresi uzatıldı. Urfa Adliyesi Sulh Ceza Mahkemesine getirilen Çevik hakkında, 2 gün daha ek gözaltı süresi verildi.

İkinci kez gözaltı süresi uzatılan Çevik, Urfa İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Jale Birsel yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Otizmli öğrencilerin yuhalanmasıyla ilgili muhtar sessizliğini koruyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa