16 Kasım 2019 09:39

Ankara’da uyuşturucuya karşı yapılacak miting valilik tarafından yasaklandı

Ankara Mamak'ta uyuşturucuya karşı yapılmak istenen miting Ankara Valiliği tarafından yasaklandı.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Ankara’da Mamak Halkevi’nin çağrısı ile mahalle halkı ve muhtarlarının da içinde yer aldığı mahalle meclisinin uyuşturucu ve yozlaşmaya karşı 17 Kasım (yarın) saat 15.00'de Tuzluçayır Meydanı'nda düzenlemeyi planladığı miting valilik tarafından yasaklandı.

Mitingin yasaklanmasına ilişkin yapılan açıklamada “Alınan karar doğrultusunda 20 gün önce Ankara Valiliğine izin başvurusunda bulunuldu. Valilik mitingin yapılacağı günden iki gün önce ‘mitingin yapılması uygun görülmemiştir’ diyerek mitingi yasakladı. Yasaklara rağmen uyuşturucu ve yozlaşmaya karşı mücadeleye devam edeceğiz. Vali Vasip Şahin’i istifaya davet ediyoruz” denildi.

30 Eylül’de Mamak Feyzullah Çınar Parkı'nda gece geç saatlerde bir grup uyuşturucu satıcısının mahalle halkı tarafından fark edilmesi üzerine yapılan müdahale ile mahalleden kaçan uyuşturucu satıcıları arabalarıyla kaza yapmıştı. Kazada araçlarının içinde çok miktarda uyuşturucu madde bulunmuş ve şahıslar Tuzluçayır Karakolu tarafından gözaltına alınmıştı. Mahkemeye çıkarılan şahıslar denetimli serbestlikle bırakılmışlardı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

2019 Özel Siyasi Cesaret Ödülü, Selahattin Demirtaş'a verildi

SONRAKİ HABER

Bab'da bombalı saldırı: 18 kişi öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...