10 Kasım 2019 12:39
Son Güncellenme Tarihi: 11 Kasım 2019 18:08

Eşi ve kızının yüzünü naylonu eriterek yakan erkek tutuklandı

Ağrı'da eşi ve kızının yüzünü naylon poşet eriterek yakan Ramazan İ. tutuklandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Ağrı'da Doğubayazıt ilçesinde Ramazan İ. adlı erkek eşini M.İ.'yi darbettikten sonra naylon poşeti yakıp eriterek hem kadının hem 3 yaşındaki kızı N.İ.'nin yüzünü yaktı. Daha önce serbest bırakılan Ramazan İ. tutuklandı.

8 Kasım'da Ramazan İ. (27), eşi M.İ.'ye şiddet uyguladıktan sonra yaktığı naylon poşeti, eşinin yüzüne ve ayaklarına damlatmış, kızı N.İ'nin de yüzünü yakmıştı. Kadının 6 yıldır şiddet gördüğünü ve korunma talebine rağmen gözaltına alınan Ramazan İ. ifadesinin ardından serbest bırakılmış, M.İ ve 2 çocuğu ise sığınmaevine yerleştirilmişti.

Gözaltına alınan ve emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan Ramazan İ. hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı yeniden yakalama kararı çıkarttı. Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Ramazan İ, ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak, Doğubayazıt T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

"BİZİ ÖLDÜRMEDEN DEVLET YARDIM ETSİN"

14 yaşında Ramazan İ. ile evlenen M.İ., evlendiği günden beri eşinden şiddet gördüğünü belirterek "6 yıllık evliyim. Evlendiğim günden beri eşimden şiddet görüyorum. Eşim benim çocuklarımın başına birşey getirmeden, bizi öldürmeden devlet büyüklerim yardım etsin. Eşim naylon poşetle yüzümü, ayaklarımı yaktı. Çocuklarımı dövdü. Beni, gözümü yakmakla tehdit etti. Bugüne kadar çocuklarım için katlandım, ancak devlete sığınmak istiyorum" demişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Elazığ Cezaevinde kötü muamele: Kaburgası kırıldığı halde hastaneye götürülmüyor

SONRAKİ HABER

Bir yanda TÜPRAŞ, diğer yanda varlık mücadelesi...

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...