09 Kasım 2019 13:05

İnşaat işçisi el ve ayakları bağlı olarak ölü bulundu, 1 şüpheli gözaltında

Ege Üniversitesi Bornova Kampüsü içindeki cami inşaatında çalışan 45 yaşındaki işçi Ferit Aytekin, elleri ve ayakları iple bağlanmış halde ölü bulundu. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Arşiv | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Ege Üniversitesi Bornova Kampüsü içindeki cami inşaatında çalışan bir işçi, elleri ve ayakları iple bağlanmış halde ölü bulundu. Cansız bedeni bulunan işçinin 45 yaşındaki Ferit Aytekin (45) olduğu tespit edildi. Aytekin'in başında darp izi olduğu saptandı. Polis, akıl sağlığı yerinde olmayan 1 şüpheliyi arıyor. Aytekin’in kesin ölüm sebebi yapılacak otopsiyle belirlenecek.

Ege Üniversitesi Bornova Kampüsü içindeki cami inşaatının yanından dün akşam geçenler, bir erkeğin hareketsiz yattığını gördü. İhbar üzerine gelen sağlık ekibi, el ve ayakları bağlı haldeki  erkeğin hayatını kaybettiğini tespit etti. Kampüs içindeki cami inşaatında çalıştığı belirlenen işçinin 45 yaşındaki Ferit Aytekin olduğu belirlendi.

İşçinin cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayı çözmek için çevredeki güvenlik ve mobese kameralarını incelemeye aldı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Aytekin'in (45) katil zanlısı olarak 1 şüpheli gözaltına alındı. Emniyete götürülen zanlının kimliği açıklanmazken, işlemlerinin sürdüğü bildirildi.(İzmir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Merkel’i davet ettim

SONRAKİ HABER

Erdoğan, 10 Kasım’da kendisini övdü, CHP’yi eleştirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa