12 Nisan 2011 06:13

Ege’de asistan hekimlerden açıklama

İzmir Tabip Odası Asistan Hekim Komisyonu ve Asistan Hekimler, asistan hekim haklarını vurgulamak ve performans sistemine karşı duruşlarını duyurmak için Ege Tıp Fakültesinde bir basın açıklaması yaptı.SES İzmir Şubesi ve İzmir Tabip Odasının Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi poliklinikleri önünde yaptıkları ortak basın a

Ege’de asistan hekimlerden açıklama
Paylaş

İzmir Tabip Odası Asistan Hekim Komisyonu ve Asistan Hekimler, asistan hekim haklarını vurgulamak ve performans sistemine karşı duruşlarını duyurmak için Ege Tıp Fakültesinde bir basın açıklaması yaptı.

SES İzmir Şubesi ve İzmir Tabip Odasının Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi poliklinikleri önünde yaptıkları ortak basın açıklamasına siyasi partiler, öğretim üyeleri, öğrenciler ve Dokuz Eylül Üniversitesi çalışanları da destek verdi. Basın açıklamasını okuyan Asistan Hekim Orkun Ünek, performans sistemi ile bir ekip çalışması olan sağlık hizmetinin parçalandığını, hekimler ve çalışanlar arasında rekabetin artırıldığını belirtti. Ünek, performans sisteminin kaldırılmasını istediklerini belirtti. SES İzmir Şube Başkanı Veli Atanur ve İzmir Tabip Odası Başkanı Erdener Özer’in de birer konuşma yaptığı eylemde, 19 Nisandaki greve çağrı yapıldı. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Gazeteci Evrim Alataş, Diyarbakır'da anıldı

SONRAKİ HABER

12 Eylül’ün sorumluları hakkında takipsizlik ihtimali

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...