06 Kasım 2019 16:40

İYİ Parti Yozgat İl Başkanı ve bir il yöneticisi trafik kazasında hayatını kaybetti

İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayrak ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şükrü Karabacak, geçirdikleri trafik kazası neticesinde hayatlarını kaybetti.

Fotoğraf: AA

Paylaş

İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Seyfi Bayrak ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şükrü Karabacak, trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Şahin Köksal yönetimindeki 66 LN 858 plakalı hafif ticari araç, Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesi Yenifakılı-Bektaşlı yol ayrımında tarlaya devrildi. Kazada İl Başkanı Bayrak, olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü ile yönetim kurulu üyeleri Aniş Kutlu, Karabacak ve Veysel Toprakseven yaralandı. Yaralılar, Yozgat ve Boğazlıyan'da çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan Karabacak, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bayrak'ın cenazesi, Boğazlıyan Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Bayrak ve beraberindekilerin Yenifakılı Belediyesini ziyarete giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Yenifakılı Belediye Başkanı Soner Yalçın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bayrak ve yönetim kurulu üyelerinin Yenifakılı Belediyesine gelirken kaza yaptıklarını anlatarak "Onları beklerken trafik kazası haberini aldım. Kısa sürede olay yerine geldik. Durum kötüydü. Seyfi başkanımızı orada kaybettik. Diğer arkadaşlarımızdan 2 yaralıyı Boğazlıyan'a, 2 yaralıyı da Yozgat'a sevk ettik. Çok üzgünüz." dedi. (AA)

ÖNCEKİ HABER

Fahrettin Altun: Bağdadi'nin aile üyeleri gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

Çekya'da eğitimciler grevde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...