12 Nisan 2011 04:04

Ostim’deki patlamalara ilişkin 6 tutuklama

Ankara’da, Ostim ve İvedik’te 20 kişinin hayatını kaybettiği patlamalarla ilgili olarak mahkemeye sevk edilen 9 kişiden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince sorguları tamamlanan 9 kişi Ankara Adalet Sarayı'na götürülmüştü. Z

Ostim’deki patlamalara ilişkin 6 tutuklama
Paylaş

Ankara’da, Ostim ve İvedik’te 20 kişinin hayatını kaybettiği patlamalarla ilgili olarak mahkemeye sevk edilen 9 kişiden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince sorguları tamamlanan 9 kişi Ankara Adalet Sarayı'na götürülmüştü. Zanlılar burada, Ankara Cumhuriyet Başsavcıuvekili Nuri Yiğit tarafından sorgulandı. Sorguları tamamlanan zanlılardan firma sahibi Kasım Ersoy ile firma çalışanı 6 kişi “taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak” suçlamalarıyla tutuklanma istemiyle Nöbetçi Ankara 14. Sulh Ceza Mahkemesine sevk edildi. 2 kişi ise serbest bırakıldı.

Tutuklanmaları istemiyle hakim karşısına çıkan zanlılardan biri serbest bırakıldı. Firma sahibi Ersoy’un da aralarında bulunduğu 6 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Kumlanmış kot satan tekeller Stockholm'de protesto edildi

SONRAKİ HABER

Gazeteci Evrim Alataş, Diyarbakır'da anıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa