31 Ekim 2019 09:31

Ezginin Günlüğü kasımda da müzikseverlerin içini ısıtacak

Ezginin Günlüğü kasımda pek çok kentte dinleyici ile buluşacak. Turne, yarın Kadıköy'deki konserle başlıyor.

Ezginin Günlüğü tanıtım görseli

Paylaş

Türkiye'nin köklü müzik gruplarından Ezginin Günlüğü, kasım ayında yoğun bir programla farklı şehirlerden dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. 1 Kasım'da İstanbul'da, Kadıköy Sahne'de başlayacak olan kasım ayı turnesi, Adana, Mersin, Hakkari/Yüksekova, Kocaeli, Van gibi şehirlerde verilecek konserlerle devam edecek. Grup ayrıca ay boyunca İstanbul'un Kartal, Kozyatağı, Fatih gibi farklı semtlerindeki mekanlarda da konserler verecek. 

Temmuz ayınca, daha önce solo çalışmalarıyla tanıdığımız Mahmut Çınar'ı solist olarak bünyesine katan Ezginin Günlüğü, yaz aylarında ortaya koyduğu performansla yine dinleyicilerin beğenisini topladı. Grubun kış ayları boyunca ülkenin birçok şehrinde konser vermesi planlanıyor.

Ezginin Günlüğü ayrıca Türkiye'de kendisi için iki saygı albümü çıkarılmış tek grup olmanın da heyecanını yaşamak üzere. 2007 yılında, grubun 25. yılı için hazırlanan ve Sezen Aksu'dan Bülent Ortaçgil'e, Aşkın Nur Yengi'den Haluk Levent'e, çok sayıda önemli sanatçının yer aldığı Çeyrek albümünün ardından, önümüzdeki aylarda Ezginin Günlüğü için hazırlanan yeni "tribute" albüm de raflardaki yerini alacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İnşaat Mühendisleri Odası: Boğaziçi’nin talanına ve yetki gaspına hayır

SONRAKİ HABER

Almanya'da binlerce üniversite öğrencisi eğitim sistemini protesto etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...