29 Ekim 2019 14:07

Deniz Perhan’dan kasaba esintisi: The Small Town

Müzisyen Deniz Perhan'ın 7 şarkıdan oluşan ilk albümü "The Small Town” tüm dijital platformlarda!

Deniz Perhan'ın "The Small Town" albümünün kapak fotoğrafı Samet Can Erçevik imzasını taşıyor.

Paylaş

Gizem DELİMEHMETOĞLU
Ankara

Adını “Ayrık Otu” grubu ile beraber duyduğumuz Deniz Perhan, grubun dağılmasının ardından kendi çizdiği yol haritasında adım adım ilerliyor. Perhan, santur ezgileri ile bir güzellikte buluşmayı hedefleyen isimlerden. Geçtiğimiz yıl ilk teklisi olan “Mommy’s Cardie” ile dinleyicisine merhaba diyen Perhan’ın şarkısı, inorganik müzik etiketi taşıyor. Güzel tepkileri beraberinde getiren ilk teklinin ardından, 2019 yılı başlarında ikinci çalışması “Funeral In The Village” ile tüm platformlarda yerini aldı.

Şimdilerde ise yılların birikimi ve ayların çalışması ile ortaya koyduğu ilk albüm çalışması “The Small Town” ile yeniden müzik sahnesinde. Deniz, “Küçük şehirlerin, küçük evlerinden yeryüzüne sığmayan hayaller kuran güzel çocuklara...” diyerek albümü dinleyicisine armağan ediyor. 7 şarkıdan oluşan mütevazı albümünde yer alan şarkılarının isimleri, kendi içlerinde bir anlam bütünlüğü oluşturuyor ve Perhan’ın hayatındaki belirli zaman dilimlerine atıfta bulunuyor. Albümdeki altı şarkı, Perhan’ın minimal tarzda hazırlanmış kendi bestesi. Yine albüm içinde yer alan bir başka şarkı School Years ise bizim Avusturya İşçi Marşı olarak bildiğimiz Sovyetlerin ünlü marşı, The Red Army Is The Strongest’ın santur ile düzenlenmiş hali.

İnorganik müzik etiketi taşıyan albüm şarkılarının mixi Deniz Perhan, masteringi ise Cansın Dalak imzası taşıyor. Distant Landste; gitar ve bassta Berat Hasırcı, Perhan’a eşlik ediyor. The Small Town’un, insanın uzak diyarlara olan özlemini uyandıran ve albüm ismiyle bütünleşen fotoğrafı ise Samet Can Erçevik’in bir karesi. Deniz Perhan’ın ilmek ilmek dokuduğu albümü The Small Town tüm platformlarda!

 

ÖNCEKİ HABER

Sevgilisi tarafından öldürülen Çiğdem Tokgöz toprağa verildi

SONRAKİ HABER

İran'da kadınların stadyumda maç izlemesi yine yasaklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa