29 Ekim 2019 10:07

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna istifa etti

Süper Lig'in İzmir ekiplerinden Göztepe'de ikinci kez göreve gelen Teknik Direktör Tamer Tuna, Kulüp Başkanı Mehmet Sepil'in basına verdiği demeç sonrası istifa ettiğini açıkladı.

Tamer Tuna | Fotoğraf: Evren Atalay/AA

Paylaş

Süper Lig ekibi Göztepe'de teknik direktörlük görevinde bulunan Tamer Tuna istifa etti.

Kulüp Başkanı Mehmet Sepil'in, Kasımpaşa karşısındaki 4-1'lik mağlubiyetin ardından "Hakemler kötüydü ancak hocalarımızın ve takımın performansı da kötüydü. Gidişimiz iyi gidiş değil" ifadelerini kullanmasının ardından Teknik Direktör Tamer Tuna, görevi bırakma kararı aldığını söyledi. Tuna, sezon başında yakaladıkları çıkışı son 2 maçta gösteremediklerini ifade ederek "Bazen başarısız gibi gözüken dönemler olabiliyor. Her saniyede zaferler yaşayamıyoruz. Geçen sezonki gibi başarıyı her zaman sağlayamayabiliyorsunuz. Göztepe'de hem yönetimin hem de takımın başarılı olma arzusunu ve hırsını yaşayan biriyim. Dünkü açıklamaların güven ve destek açısından takım üzerinde olumsuz etki yaratacağını düşündüm. Bu dönemde bu açıklamalardan uzak durulması gerekirken, takım daha çok hırslanmış, daha çok bütünleşmişken, teknik adam olarak istifa kararı aldım" dedi.

Geçtiğimiz sezon Göztepe'nin başına ikinci kez geçen Tamer Tuna, "Takımıma, teknik ekibime ve beni son ana kadar, son 2 maçtaki mağlubiyetten sonra dahi destekleyen, Göztepe'nin başına tekrar geçme gururunu yaşatan camiamıza teşekkür ediyorum. Taraftarımız ve camiamız haklarını helal etsinler. Artık böyle süreçler yaşanmasını istemediğimiz için, 1 maç kazansak dahi güven ortamı sağlanamayabileceği için ayrılık talebi benden geldi. Başkanın yaptığı açıklama sonrasında ayrılma kararını verdim. Bu duruşu gösterdim ve istifa ettim" diye konuştu.

Göztepe yönetimi, hafta sonu oynanacak Trabzonspor karşılaşmasından sonra yeni teknik direktörü belirleyecek. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

KESK Amed Şubeler Platformu: İhraçlar göreve iade edilene kadar mücadele edeceğiz

SONRAKİ HABER

HDP'den "Demokratik Cumhuriyet" çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...