28 Ekim 2019 07:00

Avcılar'da metrobüs asansöründe mahsur kalan 2'si bebek 5 kişi kurtarıldı

Avcılar'daki Şükrübey Metrobüs Durağı'ndaki asansörde 45 dakika mahsur kalan 2'si bebek 5 kişi itfaiye tarafından kurtarıldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Avcılar'daki Şükrübey Metrobüs Durağı'ndaki asansörde 45 dakika mahsur kalan 2'si bebek 5 kişi itfaiye tarafından kurtarıldı.

DHA'nın haberine göre, Şükrübey Metrobüs Durağı'ndaki asansör 27 Ekim'de saat 21.30 sıralarında aşağı inerken aniden durdu. Cam kabininde 2'si bebek 5 kişinin bulunduğu asansörü asılı halde görenler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve itfaiyeyi aradı. Bu arada ilk ihbardan sonra yola çıkan itfaiye ekibine kim tarafından açıldığı bilinmeyen bir telefonla mahsur kalanların kurtarıldığının bildirildiği, bunun üzerine de ekiplerin geri döndüğü öğrenildi. İtfaiye ekiplerinden tekrar yardım istendi. Gelen görevliler kabini yukarıya çekip kabinin kapısını açtı. 2 bebek arabası ile çıkan aile konuşmak istemedi.

Öte yandan çevrede oturan bazı yurttaşlar asansörün sık arıza yapmasına tepki gösterdi. Bu arada asansörün kullanılmaması için önüne güvenlik şeridi çekildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Batman'da işçi servisi devrildi: 1 ölü, 10 yaralı

SONRAKİ HABER

Maltepe Belediyesinde tepki büyüyor, iş bırakma eylemi yaygınlaşıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...