25 Ekim 2019 11:24

Kavgayı ayırmak isteyen eski gazeteci Barış Bektaş bıçaklanarak öldürüldü

Eski gazeteci ve ödüllü grafik sanatçısı Barış Bektaş, işlettiği kafeteryanın önünde çıkan kavgayı ayırmak isterken bıçaklanarak ağır yaralandı. Bektaş müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: DHA

Paylaş

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, işlettiği kafeteryanın önünde 4 kişi arasında çıkan kavgayı ayırmak istediği sırada kalbinden ve sırtından bıçaklanan Barış Bektaş, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından gözaltına alınan 4 kişiden 1'i suçunu itiraf ederken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Barış Bektaş aynı zamanda eski bir gazeteci ve grafik sanatçısıydı.

Cumhuriyet Mahallesi, Dispanser Sokak'taki Barış Bektaş'ın işlettiği kafeteryanın önünde, dün saat 23.45 sıralarında, alkollü olduğu ve çevreyi rahatsız ettiği ileri sürülen Cem O. ile Hasan Hüseyin Ç., Fırat E. ve Serhat K. arasında bıçaklı kavga çıktı.

Kafeteryasının önünde çıkan kavgayı ayırmak isteyen Bektaş, kalbine ve sırtına aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Fethiye Esnaf Hastanesi'ne kaldırılan Bektaş, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis, olayın ardından kavgaya karışan 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden Hasan Hüseyin Ç.,  ilk ifadesinde Bektaş'ı kendisinin bıçakladığını itiraf etti. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Uzun yıllar Referans ve Habertürk gazetelerinde çalışan Barış Bektaş, gazetecilik mesleğine ara verip kafe işlettiği öğrenildi. Ekonomi Gazetecileri Derneği üyesi olan Bektaş, grafik tasarım konusunda birçok ödül almıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Pervin Buldan: Bir kez de Kürtlerle barışı ve diyalogu deneyin

SONRAKİ HABER

İsveç Milletvekili Kadir Kasırga: Avrupa halkları Rojava'yı destekliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa