AKP'li Mustafa Savaş, Özlem Çerçioğlu'nu omzuyla itti

AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Adnan Menderes Üniversitesi’nin Akademik Yıl Açılış Töreni’ne katılımı sırasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu omzuyla itti.

25 Ekim 2019 06:03
Son Güncellenme Tarihi: 25 Ekim 2019 12:46
Paylaş

AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, yerel seçimlerden bu yana ilk kez karşı karşıya geldiği Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu omzuyla itti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni’ne katılan TBMM eski Başkanı ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ı karşılayan isimler arasında yer aldı. ADÜ yerleşkesine geldiğinde kendisini karşılayan isimlerle tek tek tokalaşan Binali Yıldırım, Çerçioğlu ile de tokalaşarak Yerel Seçimlerde gösterdiği başarı nedeniyle tebrik etti.

Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni, eski Başbakan ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşti. Tören öncesi Binali Yıldırım’ı karşılayan isimler arasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da yer aldı.

Karşılamada, Aydın’da bir süredir birlik ve beraberlikten dem vurduğu bildirilen AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın yerel seçimlerden bu yana ilk kez karşı karşıya geldiği Çerçioğlu ile tokalaşmaması ve yürüyüş esnasında omuz vurması dikkat çekti.

KADINLARDAN AKP MİLLETVEKİLİ MUSTAFA SAVAŞ'A TEPKİ

CHP Kadın kolları Aydın İl Başkanı Ayşe Özdemir, AKP Milletvekili Mustafa Savaş'ın Özlem Çerçioğlu'a omuz atmasına tepki gösterdi.

Özdemir: “Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nin Akademik yılı açılış töreni için şehrimize gelen TBMM eski başkanı ve son başbakanımız sayın Binali Yıldırım'ı törene davet edilen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu karşılamıştır.Yolda yürürken Akp milletvekili Mustafa Savaş nezaket dışı bir davranışta bulunarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nu ittirmiştir.

2014 ve 2019 yerel seçimlerinde başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nun karşısına Akp Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak çıkan ve iki kez kaybeden Mustafa Savaş'ın , başkanımıza karşı bu davranışı kabul edilemez.Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Örgütü olarak Mustafa Savaş'ı kınıyoruz.Siyaset nezaket  işidir; Mustafa Savaş'ı nezakete davet ediyor ve başkanımız Özlem Çerçioğlu'ndan özür dilemesini bekliyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Irak'ta halk hükümet binalarının bulunduğu alana yürüdü, polis müdahale etti: 30 ölü

SONRAKİ HABER

İmalat sanayide kapasite kullanım oranı yerinde saydı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa