24 Ekim 2019 11:11

Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu’yu hedef aldı: Siyasi bir sabotaj gerçekleştirmiştir

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yu hedefine koyarak, "CHP Genel Başkanı yaptığı grup toplantısında siyasi bir sabotaj gerçekleştirmiştir" dedi.

Fotoğraf: Esra Hacıoğlu/AA

Paylaş

AKP Sözcüsü Çelik, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu. Rusya ile varılan mutabakata ilişkin konuşan Çelik,"Mutabakat, Türkiye'nin milli güvenliğinin korunması bakımından başlayan Barış Pınarı Harekatı'nın stratejik amaçlarına ulaşmasının son merhalesinin teşkil etmiştir. Böylece Suriye topraklarında milli güvenliğimize yönelik oluşturulmaya çalışılan tehdit organizasyonu ve ayrılıkçı gündemlerin boşa çıkarılması bu son merhale ile tamamlanmıştır. Barış Pınarı Harekat alanındaki pozisyonumuz bu şekilde hem ABD hem Rusya tarafından teyit edilmiştir" diye konuştu.

ÇELİK KILIÇDAROĞLU’YU HEDEF ALDI: SİYASİ BİR SABOTAJ GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR

ABD Başkanı Donald Trump'ın mektubuna yönelik eleştirilerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yu hedefine koyan Çelik, "CHP Genel Başkanı yaptığı grup toplantısında siyasi bir sabotaj gerçekleştirmiştir. Bizim için yok hükmünde olan bir mektubu konuşmasında okuyup siyasi bir malzeme haline getirmeye çalışmıştır” diye konuştu.

Çelik "CHP Başkanı'nın açıklamaları siyasi sabotajdır. CHP Başkanı'nda temel vatansever duruşu göremiyoruz. Cumhurbaşkanımızın başarısı bunlarda travma yaratıyor. Bu parti terör örgütünden yana tavrı sürdürüyor. Türkiye'nin imza attığı başarı söz konusu olduğunda dünyadaki başka yerlerden önce sabotaj faaliyeti CHP Genel Başkanlığınca ortaya konuluyor" ifadelerini kullandı.

HALUK KOÇ: KORKMAYIN, TRUMP'A CEVAP VERİN

Ömer Çelik'in açıklamalarına CHP'li Haluk Koç'tan tepki geldi. Haluk Koç, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Sayın Ömer Çelik; Safsatayı bırakın. Size ve CB’nına hakaret eden mektubu yazana cevap verin. Sizin muhatabınız CHP Genel Başkanı değil, hakaret eden Trump’dır. Hastalıklı olan yorumlar size aittir. Korkmayın, ezilmeyin, Trump’a cevap verin. Utanmanız da kalmadı. YAZIK....." dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Hasankeyflilere zorunlu göç dayatılıyor

SONRAKİ HABER

Gazeteci Hediye Levent, ABD ve Rusya ile yapılan mutabakatları değerlendirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...