21 Ekim 2019 21:36

Tilkiler köyü derneği genel kurulunu yaptı

Antep Tilkiler Köyü Eğitim, Kültür, Sağlık ve Dayanışma Derneği’nin 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Derneğin dördüncü dönem yönetim kurulu başkanlığına Avukat Tarık Alpdoğan seçildi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Antep Tilkiler Köyü Eğitim, Kültür, Sağlık ve Dayanışma Derneği’nin 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki merkez binasında yapılan genel kurulda Avukat Tarık Alpdoğan başkanlığında yeni yönetimini seçti.

Divan oluşumundan sonra başlayan genel kurulda, faaliyet, yönetim ve denetim kurulları raporları ibra edildi. Genel kurulda Salman Yergin, CHP’nin Şahinbey Belediyesi Meclis Üyesi Uğur Kalkan konuşma yaparken, HDP Antep Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Toğrul, mesaj gönderdi. Seçimin ardından derneğin dördüncü dönem yönetim kurulu başkanlığına Avukat Tarık Alpdoğan seçildi. Yönetimi ise şu isimler yer aldı: Salman Yergin, Gülten Gülsu, Ali Alpdoğan, Turan Yazgı, Ali Rıza Ovayolu, Mustafa Mesut Koluman, Seyit Karadağ, Ali Eltan, Deniz Başpınar, Av. Simge Serindağ, Hasan Alpdoğan, Hasan Gökkoruk, Eren Ovayolu ve İbrahim Kasakolu. Seçimin ardından konuşma yapan Tarık Alpdoğan, “Özverili ve fedakarca çalışacağız, bizden önceki yöneticilerin emeklerini boşa çıkarmayacağız, aksine bizden sonra gelecek olanlara çok daha iyi bir miras bırakacağız" ifadelerini kullandı. (AntepEVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kağızman'da askeri aracın geçişi sırasında patlama: 5 asker, 3 korucu yaralı

SONRAKİ HABER

ABD Dışişleri Bakanlığı, büyükelçiliklerine Suriye operasyonu karşıtı metin yolladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa