22 Ekim 2019 03:54

Kağızman'da askeri aracın geçişi sırasında patlama: 5 asker, 3 korucu yaralı

Kars'ın Kağızman ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 5 asker ile 3 korucu yaralandı.

Fotoğra: DHA

Paylaş

Kars'ın Kağızman ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında önceden yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 5 asker ile 3 korucu yaralandı.

Olay, 21 Ekim'de 20.30 sıralarında Kağızman'a bağlı Akçay ve Sesveren köyleri arasında meydana geldi. Askeri aracın geçişi sırasında önceden döşenen el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada 5 asker ve 3 güvenlik korucusu yaralandı. Saldırının ardından bölgeye güvenlik güçleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Kağızman Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.  

KARS VALİLİĞİ: YARALILARIN GENEL SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Kars Valiliğinden yapılan açıklamada yaralanan güvenlik güçlerinin ilk tedavilerinin olay yerinde yapıldıktan sonra 3 askerin Kars Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldığı belirtildi. Kağızman Devlet Hastanesine kaldırılan diğer yaralılardan ise 2'sinin müşahade altında tutulduğu, 3 yaralının da serviste tedavilerine devam edildiği ifade edildi. Ayrıca yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi. (Kars/DHA)

ÖNCEKİ HABER

HDP'li 4 belediyeye kayyum atandı, eş başkanlar tutuklandı

SONRAKİ HABER

Tilkiler köyü derneği genel kurulunu yaptı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...