18 Ekim 2019 21:39

Denizli’de yargı reformu paneli yapılacak

Denizli’de "Yargı reformu ve özgürlükler” paneli gerçekleşecek. AKP'nin hazırladığı Yargı Reformu Paketi, 4 kadın hukukçunun katılımıyla tartışılacak.

Yargı reformu paneli afişi

Paylaş

Yargı Reformu paketi olarak adlandırılan Ceza Muhakemesi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

Denizli Demokrasiye Çağrı Grubu da bu paketi “Yargı reformu ve özgürlükler” başlığı altında 4 kadın hukukçuyla masaya yatıyor.

20 Ekim Pazar günü saat 14.30 da Merkezefendi Kültür Merkezi (MKM)’de gerçekleşecek olan panele konuşmacı olarak 26. Dönem CHP milletvekili Avukat Şenal Sarıhan, 27. Dönem HDP milletvekili Avukat Meral Danış Beştaş ve Demokrasi İçin Hukukçular’dan Avuakt Yıldız İmrek katılırken moderatörlüğünü de Denizli Barosu adına Avukat Perihan Üge gerçekleştirecek.  

Denizli Demokrasiye Çağrı Grubu adına panele katılım çağrısı yapan Nebi Ebci, "Ülke ve dünya gündeminin hayli yoğun olduğu, emekçi halkların kriz-işsizlik ve savaşla, gençlerin geleceksizlikle, doğanın talanla, kadınların hayatlarıyla, medyanın sansürle sınandığı bu günlerde Denizli’de böylesine güçlü isimlerle bir araya gelip ortak bir dil oluşturmak emek ve demokrasi mücadelesi için son derece önemlidir." dedi. (Denizli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Maltepe Belediyesi önünde direnen işçi belediyenin şikayeti üzerine gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

Şili'de ulaşım zammına karşı başlayan eylemler nedeniyle acil durum ilan edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...