16 Ekim 2019 08:01

Ağrı'da belediye binasındaki dini nikaha TBB Başkanı Metin Feyzioğlu şahitlik yaptı

AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın Ağrı Belediyesi binasında kıydığı dini nikaha Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu şahitlik yaptı.

Fotoğraf Ağrı Belediyesinin Twitter hesabından alınmıştır

Paylaş

AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından belediye binasında hem resmi hem de dini nikahın kıyıldığına dair bir video paylaştı. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da belediye binasında kıyılan bu hem resmi hem dini nikahın nikah şahidi oldu.

AKP Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, belediyede resmi nikah ile dini nikahın bir arada kıyılması uygulamasına geçmişti. Buna göre, belediyede imam nikahı talebinde bulunan kişiler, bunu resmi nikahla birlikte kıydırabiliyor. Ağrı'da Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’ın kızı Meryem Aydın ile damat Rıdvan Çekim’in nikah töreni gerçekleştirildi. Görüntülerde, nikah törenine Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun da katıldığı ve nikah şahitliği yaptığı görüldü.

Görüntülerde Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın kıydığı nikah, Sayan'ın Feyzioğlu'na karşı, "Sayın Başkanım, biz dini nikahı ve resmi nikahı birlikte kıyıyoruz" şeklindeki sözleriyle başlıyor. Savcı Sayan söz konusu görüntüleri ise, kişisel Twitter hesabından, "Belediyemizde dini ve resmi nikahı birlikte kıyıyoruz. Bugünkü çiftlerin nikah şahidi ilimizde bulunan Türkiye barolar birliği başkanı Sayın Metin Feyzioğlu idi. Türkiye’de ilk olan uygulamamızı çok beğendi. Kendisine çok teşekkür ederiz ilimize hoş geldiniz diyoruz...” notuyla paylaştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Gazeteci Beritan Canözer beraat etti

SONRAKİ HABER

İstanbul Havalimanında çalışana hakaret eden kadına 1740 lira para cezası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa