08 Ekim 2019 07:49

İTÜ'lü Halit Ayar'ın adı bıçaklanarak öldürüldüğü durağa verilecek

İstiklal Caddesi'ndeki tramvay durağında yanlarına gelerek para isteyen şahıslarca bıçaklanarak öldürülen İTÜ mezunu Halit Ayar'ın ismi, olayın yaşandığı durağa verilecek.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İstanbul Beyoğlu'da, oturdukları tramvay durağında yanlarına gelerek para isteyen saldırganlarca bıçaklanarak öldürülen İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mezunu Halit Ayar'ın ismi, olayın yaşandığı durağa verilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ayar'ın annesi Hanife, babası Mehmet, kız kardeşi Melike ve olay anında yanında olan arkadaşı Sinan Nalçacı ile cinayetin işlendiği Beyoğlu İstiklal Caddesi Tünel tramvay durağında bir araya geldi.

Aileye taziyelerini ileten İmamoğlu, baba Ayar'a, "Bizim yüreğimiz yandı. Başka gençler gitmesin. Simgesel bir çalışmayla Halit'in ismini buraya verelim. Gençlere bir mesaj içeriği olsun. Üniversite ile birlikte yaparsak çok iyi olur" dedi.

İmamoğlu, Halit Ayar'ın adının hayatını kaybettiği durakta yaşatılması için yardımcılarından gerekeni yapmalarını istedi. (İstanbul/AA)

ÖNCEKİ HABER

Nazlı Ilıcak ile Ahmet Altan'ın tutukluluk hali devam edecek

SONRAKİ HABER

Sanatçılardan Kaz Dağları mücadelesine destek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...