04 Ekim 2019 02:49

Bağcılar'da devrilen vinç kamyonunun sürücüsü ağır yaralandı

Bağcılar'daki bir site inşaatında vinç kamyonu devrildi. Araç içinde sıkışan sürücü, uzun uğraşlar sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Fotoğraf: Yunus Emre Günaydın/AA

Paylaş

İstanbul Bağcılar'da bir site inşaatında çalışan vinç kamyonu yük transferi sırasıda devrildi. Aracın içinde sıkışan sürücü, itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Demirören Haber Ajansı ve Anadolu Ajansının aktardığına göre olay, Göztepe Mahallesi Bosna Caddesi'nde bulunan bir site inşaatında sabah saatlerinde meydana geldi. 34 EJ 7822 plakalı vinç kamyonu şantiye alanında yük transferi yaparken devrildi. Aracın, bir tarafında bulunan sabitleme ayaklarının açılmaması sonucu dengesini kaybederek devrildiği iddia edildi.

Yüküyle beraber yan yatan aracın sürücüsü kabin içinde sıkıştı. Olay yerine ihbar üzerine gelen itfaiye ve ambulans ekipleri, ile işçilerin ortak çalışmasıyla sürücü sıkıştığı yerden yaklaşık yarım saat sonra kurtarıldı.

Yaralı halde ambulansa götürülen ve hastaneye kaldırılan sürücünün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Irak'taki eylemlerde polis şiddeti nedeniyle ölenlerin sayısı 60'a yükseldi

SONRAKİ HABER

Barış Akademisyenleri: Üniversiteye dönüş anayasal gereklilik

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa