01 Ekim 2019 04:59

Metin Kahraman ve Kemal Kahraman kardeşler İstanbul’da iki konser verecek

Metin Kahraman ve Kemal Kahraman, 5 ve 8 Ekim tarihlerinde İstanbul Bakırköy Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi ve Kozyatağı Kozzy Gazanfer Özcan Gönül Ülkü sahnelerinde iki konser verecek.

Fotoğraf: Kemal Batur

Paylaş

Metin ve Kemal Kahraman kardeşler, Bakırköy Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi ve Kozyatağı Kozzy Gazanfer Özcan Gönül Ülkü sahnelerinde dinleyicileri ile buluşacak.

Yurt içi ve yurtdışında birçok konser veren çok sayıda albüm, film müziği ve belgesel projesinde yer alan Metin Kahraman ve Kemal Kahraman kardeşler, 5 Ekim Cumartesi saat 20.30’da Bakırköy Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde, 8 Ekim Salı saat 20.30’da Kozyatağı Kozzy Gazanfer Özcan Gönül Ülkü sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.

Kemanda Ahmet Tirgil, viyolada Umut Kahraman’ın olacağı konserlerde Eylem Kahraman da Meyman, Gunde Hember, Herediya, Turnam adlı eserlere eşlik edecek. Sanatçılar, konserlerde dünden bugüne albümlerinde yer alan eserleri seslendirecek.

Deniz Koydum Adını, Meyman, Dewrano, Xece gibi sevilen şarkılarının yanı sıra tematik albüm repertuarlarıyla 20 yıllık bir müzik hayatını geride bırakan Metin-Kemal Kahraman, uzun zamandır üzerinde çalıştıkları ve Maviş Güneşer’in solist olarak yer aldığı Ax De Vaji/Ah hadi Söyleyeyim” isimli albümü 118 sayfalık kitapçığıyla Mart ayında yayınladı. (İstanbulEVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Gazeteci Rahmi Yıldırım yarın hakim karşısına çıkacak

SONRAKİ HABER

Tüketici dernekleri elektrik zamlarını yargıya taşıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...