30 Eylül 2019 15:48

16 yaşındaki çocuğun cinsel istismarı soruşturmasında 7 kişi gözaltında

Karamürsel’de 16 yaşındaki R.G.'nin, alkol ve uyuşturucu verildikten sonra cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, 11 şüpheliden 7’si gözaltına alındı.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde, R.G.'nin cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası üzerine, polis ekipleri, R.G.'yi İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliğine getirdi. Burada ifadesi alınan R.G. yaşadıklarını anlattı.

R.G. ifadesinde E.C. isimli kişinin kendisine alkol ve uyuşturucu verdiğini, 3 ay boyunca para karşılığı bazı erkeklerle cinsel ilişkiye zorlandığını anlattı. Polis ekipleri soruşturma kapsamında R.G.'ye cinsel istismarda bulunduğu belirlenen 11 kişinin kimliğini tespit etti. Cumhuriyet Savcılığı'nca 11 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Karamürsel'de düzenlenen operasyonda 11 kişiden E.C.'nin de aralarında olduğu 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan E.C.'nin 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan kaydı bulunduğu ve hakkında arama kararı olduğu öğrenildi.

Hakkında gözaltı kararı bulunan 4 kişinin de yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.R.G.'nin ise devlet koruması altına alındığı, tedavi görmeye başladığı öğrenildi. (Kocaeli/DHA)

{{387900}}

{{387557}}

ÖNCEKİ HABER

Endonezya'da yolsuzluk ve hükümet protestoları sürüyor

SONRAKİ HABER

Bursa'da iş cinayeti: Fatma Ç. çalıştığı marketin deposunda yüksekten düşerek öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...