23 Eylül 2019 08:46

Konya'da eşini av tüfeğiyle öldüren erkeğin yargılanmasına başlandı

Konya'da eşi Müslime Berber'i av tüfeğiyle göğsünden vurarak öldüren Hasan Hüseyin Berber'in yargılandığı dava ertelendi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Konya'da eşi Müslime Berber'i av tüfeğiyle göğsünden vurarak öldüren Hasan Hüseyin Berber'in yargılanmasına başlandı.

Tutuklu yargılanan Hasan Hüseyin Berber'in Konya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ‘kasten öldürmek' suçundan yargılanmasına başlandı. Davanın ilk duruşmasına sanık Berber ile iki çocuğu ve taraf avukatları katıldı. 

Berber, polise verdiği ilk ifadesinde, duvarda asılı av tüfeğinin yere düşmesi sonucu ateş aldığını, tüfekten çıkan saçmaların kendilerine isabet ettiğini ileri sürmüş, ancak polis, evde yaptığı aramada Hasan Hüseyin Berber'in bıraktığı ''Çocuklarım, kardeşlerim ve akrabalarım, hakkınızı helal edin. Böyle olmasını istemezdim. Oğlum, pazartesi maaş günüm, parayı çek oğlum'' yazılı notu bulmuştu. 

Hasan Hüseyin Berber'in çocukları babalarından şikayetçi olmazken, Berber'in avukatı müvekkilinin cinayeti "akli dengesinin yerinde olmadığı bir zaman dilimi içerisinde gerçekleştirdiğini" iddia ederek, bu konuda araştırma yapılmasını talep etti. Mahkeme, sanık hakkında uzman bir hekim tarafından rapor hazırlanmasına ve tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Yolsuzluğu açığa çıkarmak istediği için açığa alınan öğretmen intihar etti

SONRAKİ HABER

BM, Suriye Anayasa Komitesi'nin oluşturulduğunu açıkladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...