18 Eylül 2019 10:01

EMO’dan Çankaya Belediyesi’ne yenilenebilir enerji kaynakları konusunda destek

Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi, Çankaya Belediyesi'ne yenilenebilir enerji kaynaklarının yaygın kullanımını sağlamak için danışmanlık desteği vermeyi önerdi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi’nden bir heyet salı günü Çankaya Belediyesi Başkanı Alper Taşdelen’i ziyaret etti. Ziyarette, EMO ve Çankaya Belediyesi arasında önümüzdeki süreçlerde gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Çankaya Belediyesi sınırları dahilinde yenilenebilir enerji kaynaklarının yaygın kullanımını sağlamak amacıyla EMO tarafından belediyeye verilebilecek danışmanlık desteği hakkında görüşmeler yapıldı. Heyet, belediye sınırlarında yapılan asansör periyodik kontrol ve muayenelerinde, makine mühendislerinin yanı sıra elektrik mühendislerinin de görevlendirilmesi gerektiğini belirtti. Ziyarette, özellikle ruhsat aşamasında olan işyerlerinde elektrik tesisat kontrollerinin yetkili mühendislere yaptırılması gerektiği vurgulandı. 

Toplantıda ayrıca EMO`nun ve belediyenin taleplerinin ele alınacağı ortak bir çalışma grubu oluşturulmasına karar verildi. (Ankara/EVRENSEL)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÖNCEKİ HABER

İzlanda halkı ABD’nin ülkedeki askeri varlığını güçlendirmesine karşı

SONRAKİ HABER

Liberya'da yatılı Kuran kursunda çıkan yangında en az 30 çocuk öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...