18 Eylül 2019 07:44

Emek Partisinden Petrol-İş’e ziyaret

Emek Partisi Gebze İlçe Örgütü, Petrol-İş Gebze Şubesinin yeni yöneticilerine tebrik ziyaretinde bulundu.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Emek Partisi Gebze İlçe Örgütü, Petrol-İş Gebze Şubesinin yönetiminde yaşanan değişim sonrası Gebze Şube Başkanı ve yöneticilerine tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette söz alan Emek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Atik, “Zor bir süreçten geçiyoruz aynı zamanda önemli de bir dönem olduğunu biliyoruz. Saldırılara karşı geniş birliktelikler kaçınılmaz hale gelmiştir. Bu anlamda Petrol-İş Sendikasının tarihsel deneyimi ve bugün alacağı tutum da bu anlamıyla çok önemlidir. Geniş bir birlikteliğin yolu ancak işçi ve emekçilerin kendilerini dahil edebileceği komiteler gibi örgütlenmelerle mümkün” dedi.

Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Eyüp Akdemir ise “Çalışma hayatına ilişkin emek bileşenleri olarak elbette elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Yaşam her konuda emekçilerin aleyhine ilerliyor. Sağlık, emeklilik gibi en temel haklar bile özelleştirme ile saldırı altında. Sistemin bize dayattığı kadarıyla mücadele değil, daha geniş kapsamlı bir mücadeleye ihtiyaç var. Tüm saldırılara karşı birlikte hareket ederek kazanabiliriz” dedi. (Gebze/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Rusya ziyaretinin sebebi yangınlar mı ilişkiler mi?

SONRAKİ HABER

TÜPRAŞ işçileri acil ve kararlı adımlar bekliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...