11 Eylül 2019 11:21
Son Güncellenme Tarihi: 12 Eylül 2019 13:45

Evinde bıçaklanarak öldürülen Tülin Beygirci'nin katil zanlısı oğlu çıktı

Bursa'da çalıştığı fabrikaya gitmeyen Tülin Beygirci, yalnız yaşadığı evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Soruşturmada katil zanlısının Beygirci'nin oğlu Berke Karasu olduğu ortaya çıktı.

Tülin Beygirci | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, iş yerine gitmeyen Tülin Beygirci (48), yalnız yaşadığı evde ölü bulundu. Beygirci'nin cansız bedeninde yapılan ilk incemelerde 50'nin üzerine bıçak darbesine rastlandı. Yürütülen soruşturmada katil zanlısının Beygirci'nin Denizli'de üniversite öğrencisi olan oğlu Berke Karasu (26) olduğu ortaya çıktı. Karasu’nun, hedef şaşırtmak için dolabın kapağına "Mahallenin de onuru var" şeklinde not bıraktığı belirlendi. Berke Karasu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

CİNAYET ÇALIŞMA ARKADAŞLARI MERAK EDİNCE ORTAYA ÇIKTI

Gemlik ilçesinin Kumla Mahallesi'nde yalnız yaşayan Tülin Beygirci, çalıştığı fabrikaya gitmeyince mesai arkadaşları meraklanıp kendisini aradı. Aramalara cevap vermeyen Beygirci'yi kontrol etmek için evine servis şoförü gönderildi. Evine gelen servis şoförü, kapıyı çalmasına rağmen açan olmayınca durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Bursa Cumhuriyet Savcısı'ndan alınan karar ile kapıyı kırdı. Eve giren polisler, Tülin Beygirci'nin kanlar içinde yerde yattığını gördü. Yapılan kontrolde, Beygirci'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemede, cansız bedenin üzerinde yaklaşık 50 bıçak darbesine rastlandı. İncelemenin ardından Beygirci'nin cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken polis ekipleri cinayet şüphelisini tespit etmek için soruşturma başlattı.

CİNAYET ZANLISI, 26 YAŞINDAKİ OĞLU ÇIKTI

Polis, Tülin Beygirci'nin komşularının ifadesine başvurdu. Yapılan araştırmada, eve en sık giren kişinin Denizli'de üniversite öğrencisi olan ve yaz tatili boyunca annesiyle kalan, okulların açılmasıyla da geri dönen Beygirci'nin oğlu Berke Karasu olduğu belirlendi. Berke Karasu'nun, olaydan bir gün önce Denizli'den Bursa'ya geldiği ve aynı akşam geri döndüğü tespit edildi.

TERMİNALDE GÖZALTINA ALDI, TUTUKLANDI

Polis, Berke Karasu'ya telefonla ulaşıp annesinin öldürüldüğünü belirterek adli tıp kurumuna gelip cenazesini almasını söyledi. Otobüsle ilçeye gelen Karasu, Gemlik Terminali'nde gözaltına alındı. Emniyette çapraz sorguya alınan Karasu, cinayeti işlediğini itiraf etti. Karasu, emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HEDEF ŞAŞIRTMAK İÇİN NOT BIRAKMIŞ

Berke Karasu'nun çocukluğundan beri psikolojik tedavi gördüğü, anne ile babasının ayrı olduğu ve maddi nedenlerden dolayı annesi Tülin Beygirci ile sık sık kavga ettiği belirlendi. Karasu, ilk ifadesinde cinayeti neden işlediğini ise bilmediğini söyledi.

Karasu'nun, cinayeti komşuların işlemiş gibi göstermek için yatak odasındaki dolabın kapağına "Mahallenin de onuru var" şeklinde not bırakarak hedef şaşırtmaya çalıştığı belirtildi. (Bursa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Birleşik Metal-İş TİS taslağı: 2 yıllık sözleşme ve yüzde 34 zam talebi

SONRAKİ HABER

Eğitim Sen Antalya Şubesi eğitimdeki sorunlara dikkat çekti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...