10 Eylül 2019 09:30

Kocaeli şehir hastanesi inşaatında yemeklerde böcek, yataklarda tahta kurusu var

Kocaeli Entegre Şehir Hastanesi şantiyesinde çalışan işçiler, yemeklerinde böcek, ekmeklerinde küf, yataklarında tahta kurusu olduğunu söyledi, "koşullar iyileştirilsin" talebiyle iş bıraktı.

Kocaeli Entegre Şehir Hastanesinde çalışan işçiler yemeklerinden böcek çıkması ve koğuşlarda tahta kurularının olmasından dolayı iş durdurdu

Paylaş

Kocaeli Entegre Şehir Hastanesi şantiyesinde çalışan işçiler çalışma ve barınma koşullarını protesto etmek için iş bıraktı.

Ana firmanın Türkerler-GAMA Holding ortaklığıyla inşası devam eden Kocaeli Entegre Şehir Hastanesinde çalışan işçiler yemeklerinden böcek çıkması ve koğuşlarda tahta kurularının olmasından dolayı iş durdurdular.

"YEMEKLERDE BÖCEK, EKMEKLERDE KÜF, YATAKLARDA TAHTA KURUSU VAR"

İnşaat İş Sendikası Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Ana firmanın Türkerler-Gama ve alt taşeronun Orge Elektrik olduğu Kocaeli EŞH şantiyesinde başlayan eylem, işçi temsilcileri ve sendika üyelerimizden oluşan heyetin şirketle yaptıkları görüşmede taleplerin yerine getirileceği sözüyle şimdilik bitti” bilgisi paylaşıldı.

Bir süredir yemeklerden böcek çıktığını, küflü ekmekler yemek zorunda bırakıldıklarını ve tahta kurularının olduğunu belirten işçiler koşullarının iyileştirilmesini ve sorun çözülene kadar direnişte olacaklarını belirtti. (İŞÇİ SENDİKA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kaz Dağı'nda altın madenciliği girişimleri nelerdi, nerede hata yapıldı?

SONRAKİ HABER

Müfit Can Saçıntı'nın kalp krizinden ölen babası toprağa verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...