10 Eylül 2019 06:59
Son Güncellenme Tarihi: 11 Eylül 2019 08:14

Okullar açıldı, okul servislerinin rant savaşları başladı

Kocaeli Darıca’da okulun servis için anlaştığı firmanın çalışanları, ailelerin tercih ettiği başka bir servisin şoförüne saldırdı, aldığı darbelerle yaralanan şoför tedavi altına alındı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Darıca’da okulun servis için anlaştığı firma çalışanları, ailenin tercih ettiği servisin şoförü Faruk Uca’ya saldırdı. Aldığı darbelerle yaralanan Faruk Uca tedavi altına alındı.

Deniz Yıldızları Ortaokulunun önünde meydana gelen saldırıda okul idaresi servis için bir firma ile anlaşırken veliler ise geçen yıllarda çocuklarını okula götüren servisi tercih etti. Bunun üzerine firmanın çalışanları, çocukları okula getirip götüren servisin şoförü Faruk Uca’ya saldırdı. Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası 2. Başkanı da olan Faruk Uca, aldığı darbelerle yaralandı. Saldırıya uğrayan Faruk Uca, okul yanında bulunan bir dükkana sığındı. Dükkana giren kişiler Faruk Uca’ya burada da sopalarla vurdu. Saldırganlar kaçarken Uca hastaneye kaldırıldı.

"OKUL DAHA FAZLA PARA İÇİN BAŞKA FİRMAYLA ANLAŞTI"

Tedaviye alınan Faruk Uca, “Ben 10 yıldır bu okula servis çekiyorum. Veliler bana çok güveniyorlar, çocuklar beni çok seviyor. Okul müdürüne, ‘Velilerin ekonomik durumu iyi değil, bu sene zam istemiyorum’ dedim. Ama okul yönetimi daha çok para kazanmak için yeni bir firma ile anlaştı. Ben zaten kendi öğrencilerimi taşıyordum. 3-4 kişi beni öldüresiye dövdü. Beni dövenlerden davacıyım” dedi.

SÜRÜCÜYÜ DARBEDEN 3 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Şoförü darbeden 3 şüpheli yakalandı. Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanvekili de olan Faruk Uca'nın darbedildiği ihbarı üzerine Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekiplerce bir servis firmasının çalışanı oldukları öğrenilen 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan şüpheliler savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. (Kocaeli/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Türk Tabipleri Birliği: Selma Güngör görevine iade edilmeli

SONRAKİ HABER

Kanada halkına Kaz Dağları direnişine destek olma çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...