09 Eylül 2019 06:42

Aydın’da okullara "AKP’li vekillerin mesajını okuyun" talimatı 

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü, AKP’li vekillerin eğitim-öğretim yılı mesajının okullarda okutulması yönünde talimat verdi. (Fotoğraf: Arşiv)

Fotoğraf: İhsan Dörtkardeş/DHA

Paylaş

Aydın İl Milli Eğitim Müdürünün, AKP’li vekillerin eğitim-öğretim yılı mesajının okullarda okutulması yönündeki talimatı tepki topladı.

Konuyu Meclis gündemine taşıyan CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, okulların propaganda yeri olmadığını belirterek şunları söyledi: “Okulların idarecilerine ve öğretmenlerine AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz ve Mustafa Savaş’ın 2019-2020 eğitim-öğretim yılı mesajı gönderilerek ‘Arkadaşlar vekillerimizin bu mesajlarını yarın yapacağınız programlarda mutlaka sunuculara okutacaksınız’ şeklinde mesaj gönderilmiş ve bu talimatın İl Milli Eğitim Müdüründen geldiği belirtilmiştir. Okullar ne İl Milli Eğitim Müdürünün ne de AKP’nin arka bahçesi değildir. İl Milli Eğitim Müdürü Aydın’daki eğitim sorunlarıyla, eğitimin kalitesinin arttırılmasıyla ilgileneceğine siyasi yaranmacılıkla uğraşıyor. Aydın İl Milli Eğitim Müdürü bir an önce istifa etmelidir.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Three peace declaration signatory academics acquitted in Diyarbakır

SONRAKİ HABER

İngiltere: Türkiye insan hakları ihlallerinde 'öncelikli' ülke ilan edilsin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa