09 Eylül 2019 04:45

Adapazarı'nda eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan kadın ağır yaralandı

Adapazarı'nda bir kadın eşi tarafından ekmek bıçağı ile sırtından bıçaklandı. Erol A. gözaltına alınırken, Ayten A.'nın durumun ağır olduğu belirtildi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Adapazarı'nda Camili Mahallesi’nde bir kadın eşi tarafından ekmek bıçağı ile sırtından bıçaklandı. Evden kaçmaya çalışan kadın evine yaklaşık 50 metre uzaklıkta bir ağacın altında yığılıp kalırken, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

DHA'nın aktardığına göre Erol A. ekmek bıçağı ile eşi Ayten A.'yı sırtından defalarca bıçakladı. Yaralanan kadın eşinin elinden kurtularak evden kaçtı. Evinin yakınlarında bir ağacın altına kadar gidebilen yaralı kadını gören komşuları 112 Acil ekiplerine haber verdi. İlk müdahalenin ardından Yenikent Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ayten A. daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedaviye alındı. Ayten A.'nın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Ayten A.'yı bıçaklayan Erol A. ise olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bilal Erdoğan: Hedefimiz cennette peygamberimizin sohbetlerine katılmak

SONRAKİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘alternatif finans sistemi’ için yastık altına göz dikti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...