07 Eylül 2019 12:03
Son Güncellenme Tarihi: 08 Eylül 2019 14:02

Kılıçdaroğlu'na yumurta atan kişi adli kontrolle serbest bırakıldı

Aydın'da konuşma yapan Kemal Kılıçdaroğlu'na birkaç yumurta fırlatıldı, yumurtalar Kılıçdaroğlu'na isabet etmedi. Yumurtayı atan kişi çıkarıldığı adliyede adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı.

Fotoğraf: AA

Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Söke, Didim, Selçuk, Kuşadası belediye başkanlarını makamında ziyaret edip, görevlerinde başarılar diledi. 

Kuşadası Belediyesi önünde kendisini bekleyen vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, akşam ezanın okunmasından dolayı konuşmasına ara verdiği esnada bir kişi sahneye doğru yumurta attı.

Yumurta, Kılıçdaroğlu'nun yaklaşık 1,5 metre önüne düşerken korumalar da CHP Genel Başkanı'nı koruma altına aldı.

Daha sonra konuşmasına devam eden Kılıçdaroğlu, "Hiç endişe etmeyin ne olursa olsun tek güvencem sizlersiniz. Bu ülkenin insanını seviyorum ve güveniyorum. Adalet duygusuna güveniyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi baskıyı kurarlarsa kursunlar bu kardeşiniz Türkiye’nin çağdaş uygarlığı için, demokrasisi, cumhuriyeti, bayrağı ve vatanı için ne gerekiyorsa yapacağım." dedi.

Öte yandan, Kılıçdaroğlu'na yumurta atan İ.Ö, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST

Kılıçdaroğlu'na yumurtalı saldırıda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan İ.Ö. adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan 2 çocuk babası İ.Ö.'nün polisteki ifadesinde, işsiz olduğu için psikolojisinin bozulduğunu, bu nedenle böyle bir şey yaptığını söylediği öğrenildi. İ.Ö., sevk edildiği adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Rize'de heyelanda ev çöktü: 1 yaralı

SONRAKİ HABER

Mansur Yavaş: Sat, sat nereye kadar satacağız, böyle bütçe anlayışı olur mu?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...