04 Eylül 2019 07:38

Eşi ve kayınbiraderini öldürmeye giderken yakalandı, serbest bırakıldı

Eşi ve kayınbiraderi için "İkisini de temizleyip geleceğim" diyerek evden çıkan ve annesinin ihbarı üzerine yakalanan Koray Ç. serbest bırakıldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Aksaray'da bir süre önce evi terk eden eşi Kezban Ç. ile kayınbiraderi Hasan Hüseyin S.'yi öldürmek için yola çıkan Koray Ç. (29), annesi Zehra Ç.'nin ihbarı üzerine yakalandı. Gözaltına alınan Koray Ç.'nin otomobilinde yapılan aramada otomatik av tüfeği, 29 fişek ve 1 bıçak ele geçirildi. İfadesinde "Sinirlenip, yola çıktım. Öldürme gibi niyetim yok'' diyen Koray Ç. serbest bırakıldı.

Konya'da bir dönem eşi Koray Ç. ile oturan Kezban Ç., yaşadığı tartışmanın ardından Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde ailesinin evine yerleşti. Dün akşam saatlerinde eşi Kezban Ç. ve kayınbiraderi Hasan Hüseyin S.'ye telefonla ulaşan Koray Ç., "Bekleyin geliyorum" diyerek telefonu kapattı. Ardından annesi Zehra Ç.'ye, ''Anne hakkınızı helal edin. İkisini de temizleyip geleceğim'' diyerek yanına tüfek ve bıçak alıp, 42 AAT 550 plakalı otomobiliyle Aksaray'a gitmek üzere yola çıktı.

Anne Zehra Ç., Köprübaşı Polis Merkezi'ne giderek oğlunun, eşini ve kayınbiraderini öldürmek amacıyla yola çıktığını söyledi. Bunun üzerine Aksaray polisine haber verildi. Önlem alan ekipler, dün saat 23.30 sıralarında kent merkezi girişinde Koray Ç.'nin kullandığı otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramada otomatik av tüfeği, 29 fişek ve 1 bıçak ele geçirildi.

Gözaltına alınan Koray Ç., ''Eşim ve kayınbiraderimle telefonda tartıştım. Sinirlenip, yola çıktım. Öldürme gibi niyetim yok'' dedi.

Polisteki ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla serbest bırakılan Koray Ç. hakkında "Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna muhalefet" ile "tehdit" suçundan soruşturma başlatıldı. (Aksaray/DHA)

ÖNCEKİ HABER

İtalya'dan tırlar dolusu çöp İzmir'e geldi!

SONRAKİ HABER

İzmir Barosu regl izni hakkını tanıdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa