02 Eylül 2019 12:37

Üzüm işçilerinin midibüsü devrildi: 23 yaralı 

Manisa'nın Kula ilçesinde, üzüm işçilerinin taşındığı midibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, şarampole devrildi. Kazada 23 kişi yaralandı. 

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Manisa'nın Kula ilçesinde, üzüm işçilerinin taşındığı midibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, şarampole devrildi. Kazada 23 kişi yaralandı. 

Kaza, saat 05.00 sıralarında, Kula'nın Öküz Tepesi mevkisinde meydana geldi. Çarıkbalallı Mahallesi'nden aldığı üzüm işçilerini Alaşehir'e götürmek üzere yola çıkan midibüs, kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Kazada sürücü Yüksel Ilgın ile midibüsteki Kader, Meryem, Mehliye ve Emine Ilgın, Fatma, Rüstem ve Hatice Aydın, Mehmet, Hediye ve Cemile Yıldırım, Yasar, Feride ve Kemal Karataş, Alime ve Mehmet Akar, Bilgen, Mustafa Ali, Şükriye ve Muhammet Akduman, Caner Uzun, Celil Özcan ile Makbule Solak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, 23 yaralıyı Kula ve Salihli'deki hastanelere kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

Toplam 26 kişinin bulunduğu belirtilen midibüsteki işçilerden Mehmet Ağar, "Rampa aşağı iniyorduk. Şoför vites düşürmeye çalıştı; ama herhalde düşüremedi. Öküz Tepesi'nden  şarampole uçtuk. Birçoğumuz pencereden çıktık" dedi.

Jandarmanın, kazayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi. (Manisa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Elazığ'da 4.0 büyüklüğünde deprem

SONRAKİ HABER

Türkiye ekonomisi küçülüyor: Hükümetin OVP’si çöktü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...