19 Ekim 2012 11:09

Bursa’da futbol ziyafeti

SPOR Toto Süper Lig’de günün maçı Bursaspor’la Fenerbahçe arasında Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.Gaziantepspor maçında tribüne bıçak sokulduğunun tespit edilmesi sonrası aldığı 2 maçlık seyircisiz oynama cezası para cezasına çevrilen Bursaspor 3 maçtır galibiyete hasret. Önc

Bursa’da futbol ziyafeti
Paylaş

Gaziantepspor maçında tribüne bıçak sokulduğunun tespit edilmesi sonrası aldığı 2 maçlık seyircisiz oynama cezası para cezasına çevrilen Bursaspor 3 maçtır galibiyete hasret. Önceki gün antrenman tesislerine gelen yaklaşık 600 taraftarının desteğiyle moral bulan Bursaspor’da Serdar Aziz, Pinto ve Tuncay Şanlı’nın sakatlığı Ertuğrul Sağlam’ı düşündürüyor. Kadro dışı bırakılan Ozan İpek de forma giyemeyecek bir başka isim.

GALİBİYET SERİSİ SÜRECEK Mİ?

Alex sonrası oynadığı 2 maçı da kazanan Fenerbahçe ise çıkışını sürdürmek istiyor. Portekiz milli takımında sakatlanan Raul Meireles’in 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanırken Mehmet Topuz da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek bir başka isim. Milli takımda yaşanan gelişmelerden dolayı morali bozuk olan Volkan Demirel’in de yedek soyundurulması ihtimalinin bulunduğu belirtiliyor.

GÖKHAN GÖNÜL OYNAYACAK

Transferindeki sakatlık raporu iddialarıyla gündemde olan Sow ise terapiyla maça hazırlanacak. Sakatlığı sebebiyle Macaristan’a karşı oynayamayan Gökhan Gönül’ün sahadaki yerini alması beklenirken Nijerya’dan sakat dönen Joseph Yobo ve Mehmet Topal’ın da durumu belirsizliklerini koruyor.

Saat 19.00’da başlayacak maçı Yunus Yıldırım yönetecek. (SPOR SERVİSİ)


87. KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEKLER

Bursaspor ve Fenerbahçe bugüne kadar ligde 86 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 43’ünü Fenerbahçe, 13’ünü Bursaspor kazanırken, 30 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe’nin attığı toplam 132 gole, Bursaspor 68 golle karşılık verdi. Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanan 42 maçta yeşil-beyazlılar 8, sarı-lacivertliler 15 kez kazandı. 19 maç ise berabere sonuçlandı.

ÖNCEKİ HABER

NBA'de son şampiyon ‘hazır’

SONRAKİ HABER

Boykot greve dönüştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...