26 Ağustos 2019 12:06

Sinan Aydın Hasar: Polisler tarafından darbedilip köprü altına atıldım

Edremit Otogarında otobüs şirketi yetkilileriyle tartıştığı için gözaltına alınan Sinan Aydın Hasar adlı genç, polislerce darbedilip köprü altına bırakıldığını söyledi.

Fotoğraf: Sinan Aydın Hasar

Paylaş

Balıkesir’den Ankara’ya gitmek isteyen Sinan Aydın Hasar adlı genç, otogarda yaşanan tartışma sonrasında “polislerce gözaltına alındığını, araç içerisinde darbedildikten sonra bir köprünün altına bırakıldığını” açıkladı.

Balıkesir Edremit Otogarı’nda 21 Ağustos’ta, saat 22.30 sıralarında, Ankara’ya gitmek için bir otobüs firmasından bilet alan Hasar, “alkollü olduğu” gerekçesiyle, otobüse alınmak istenmedi.

Hasar, bunun üzerine, “Paramı verin. Madem otobüse almıyorsunuz, ben de başka otobüs ile giderim” dedi. Firma görevlileri, talebe olumsuz yanıt verdi. Hasar’ın ısrar etmesi üzerine diğer çalışanlar yolcunun üzerine yürüdü, arbede çıktı. Bu sırada olay yerine gelen polis ekibi, duruma müdahale etti.

Cumhuriyet'ten Alican Uludağ'ın haberine göre, Sinan Hasar, yaşadıklarını Körfez Şehit Gökhan Kıncak Polis Merkezi Amirliğine verdiği ifadede anlattı.

Ancak polis amirliği, Sinan Hasar’ın ifadesini “müşteki” değil, “şüpheli” olarak aldı. Hasar, “görevi yaptırmamak için direnme, mala zarar verme, tehdit, hakaret ve Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun’a muhalefet” ile suçlandı.

Hasar, kendisinin gözaltına alındıktan sonra karakolda da darp edildiğini ve önceden hazırlanmış bir ifadenin imzalatıldığını söyledi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

AKP’s eighteenth anniversary: From semi-authoritarian regime to full authoritarian regime

SONRAKİ HABER

Terme'de selin ardından köprü çöktü: 2 yaralı 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa